- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Véleményem szerint azért lehet ekkora, mert a telepítőbe egy régebbi adatbázis van! Gondolom azóta jópár update volt, és a frissebbet tovább tölti (nagyobb adatbázis=nagyobb méret)! Nem próbáltam, csak a tűzfalukat használom, de szerintem ez csak az első frissítésnél ekkora, utána már csak pár mb-os frissítések lesznek...
ui: Blattida nyugodtan javíts ki ha tévedek...
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
vv5204
senior tag
Tosee jól mondja. A feltelepítés után látni, hogy Tavaszi az adatbázis.
Ehhez képest 100 mega nem is shock. Az első nagy frissítés után már csak kicsiket tölt le. Míg fent volt az a-squared Free vírus-spyware írtó 4-5 naponként frissítettem 30-50 megákat töltött le.
Ennyi. A sok trillió kártevő minta már nagy helyet foglal.
A Panda Cloud technikájába van most a jövő, amit előbb-utóbb a többi anti-szoftver cég is át fog valszinűleg venni. Vagyis semmi féle adatbázist nem tölt a gépedre, az marad a szervereken. A program a gépen, ellenőrzés a gépen, a távoli szerveren tárolt minta alapján. -
blattida
nagyúr
Tosee és vv5204 jól írta, ekkora az adatbázis, majd' 6000000 szignatúra.
A félóránkénti frissítések alkalmával úgy 20-50KB-os csomagokat húz le.Jelenleg a familiáris adatbázis formátumra állnak át, ezért a szignatúrák száma folyamatosan csökken, mert állításuk szerint egy szignatúra alapján nagyjából 20000 kártevő módosulatot ismernek majd fel, és az adatbázis mérete kábé 25MB lesz.
Plusz hamarosan munkába áll Daisy, a mesterséges intelligencián alapuló viselkedés- és kódelemzőjük, mely a belső tesztek szerint drasztikusan csökkenteni fogja a fals riasztások számát is.vv5204: szerintem nem lehet csak a felhő alapú védelemre alapozni, mert ha a hálózatod vagy a neted meghal egy fertőzés miatt, akkor baszhatod...
Ez is egy járható út, igaz, és hasznos is, de kizárólagos megoldás biztos, hogy nem lesz.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest