- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverDell
tag
válasz
blattida
üzenetére
Igen. Általában két víruskeresőből (ha ebből az egyik a MSSE), nem szokott probléma lenni. A fals pozitív találatok ügyében meg érdemes megnézni a CIS fórumát. Amikor először fedeztem fel, hogy hülyeségeket beszél, regisztráltam náluk és jeleztem, hogy valami gázosnak tűnik. Nem mondom, volt aki reagáljon és két napon belül javították is, de elnézve a fórumot, rendszeresek az ilyen tévedések.
Nem mellesleg, azon túl, hogy lassítják a gépet, nem látom be, mi olyat csinálhatnak a háttérben, amivel keresztbetehetnek egymásnak. Mert hogy egymást vírusnak nézik, az még so so, elmegy. De ezen kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest