- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #1458 üzenetére
Két dolog. (Javíts ki ha tévednék!
)
1.) Tehát mégis csak jó, ha majd a V4 Internet Security-t rakjuk fel, nem
pusztán a Firewall-t, mert a D+ ha talál mondjuk egy fertőzött rendszerfájlt
ő nem fogja tudni megpucolni, csak az AV, ha jól értem a dolgot.2.) A jelenlegi AV tudtommal csak vírus kerső, de nem spyware, mert az
a D+. A V4-ben is így marad, vagy már spy-adware-t is tud majd? -
válasz
blattida #1458 üzenetére
Hali!
Ööö, most "zavarban" vagyok. Ez a hír azért örömteljes, mert eddig a CIS csak törölni tudott? Esetleg megpróbálkoznak a lehetetlennel és minden kártevőt amit felismer, azt "csak" tisztítani fog?
Első kérdésemhez: Bocs, ha ennyire "tudatlan" vagyok és nem tudtam(eddig), hogy a CIS 3.x csak törölni tud.
Másodikkal kapcsolatban meg erős fenntartásaim vannak...(már ha valóban azt kísérlik meg)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest