- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Abból, hogy itt a fórumon előkerülnek problémák a programmal (lévén ez a célja a fórumoknak elsősorban), nem jelenti azt, hogy ez általános dolog lenne.
Én is évek óta használom a Comodo-t, de eddig egy nagyobb problémám volt vele, de azt is megoldottam házon belül (CIS helyett CCAV+CFW).
Minden programnál előjönnek hibák, olvass csak bele bármelyik másik topikba. -
blattida
nagyúr
Probléma az nem igazán van. Te mire gondolsz?
Görcsölni sem kell, a beállítása egyszerű, egyáltalán nem érzékeny, ellentétben a felhasználóval, aki aktiválja a hips-t és kap kérdéseket, de erről sem a comodo, hanem a hips tehet, úgy általában, mivel a hips- ek már csak ilyenek.
Alapbeállítás mellett csöndes, biztonságos és problémamentes, mivel az auto-sandbox és a fehér lista használata is aktív.
Agyon szemetelt rendszeren lehetnek vele gondok, de ez minden olyan védelemre igaz, ami nagyon bele eszi magát a rendszerbe. -
Hibarin
tag
Bőven lehet ezt úgy is használni, ha nem állítgat rajta az ember dolgokat. Én csak azért használom a CIS-t az ingyenesek közül, mert jobban bízom ennek a hipsében s a sandboxában. Amúgy feltelepítettem, beállítottam egy 10 perc alatt egy pár dolgot és azóta úgy van hagyva két éve. Érdekes módon semmi gondom nem volt sose. Persze van egy csomó dolog benne, amit lehet állítgatni, de ha valaki átlagfelhasználásra telepíti fel, akkor nem hiszem, hogy bármi gondja lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest