-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Semplar #10615 üzenetére
és Fandango:
Köszi a visszajelzést és a linket. De nekem annál egy korábbi verzióm van, amivel mostanáig nem volt gond. (Igen, tudom, egy lusta dög vagyok, nem frissítettem egy ideje.
De ezt most hagyjuk.) Az elmúlt napok botránya miatt arra gondoltam, hogy a CIS bekeményített, viszont az a furcsa, hogy a Hips ugrott rá, ami pedig tudtommal a programok viselkedését figyeli, és nem adatbázisból dolgozik. A belinkelt kép alapján csinál nálam valami szokatlant a CCleaner? Hogyan győződjem meg róla, hogy nem fertőzte-e meg valami? (Az exe fájlt elküldöm a Virustotalnak. Más ötlet?) És ha megint kérdez a CIS, mit feleljek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest