Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Pont hogy az alapbeállításoknál sántít az egész védelem ugyanis ahogy írták alapban kikapcsolt a HIPS persze így is vállalható de akkor kb. fel lehet tenni egy Panda free-t is.
Az utolsó bekezdésben írtam a paranoiás hozzáértő felhasználóról akinél az idomításba az is beletartozik hogy utánajár a különböző ismeretlen komponenseknek - vírus totál stb. - de egy átlagos felhasználó csak állna az ERŐS védelem folyamatos zaklatása előtt. HOOk meg dll injection meg hasonló izgalmasan hangzó dolgok.
Sajnos az irány - a híres átlag user számára az egyfajta - pl. bitdefender autopilot - módban látom azaz hiába akarja mondjuk a levélmellékletet megnyitni és lekódolni az adatait megnyitás közben - feltéve ha ismeri a kergetője egyből törli és kész a user meg csak néz és kész persze nem árt ekkor sem ha van egy telefonon elérhető vagy távsegítő barát aki akár tud segíteni és a karatantént átnézve tud később visszaállítani dolgokat.
Például nem vagyok informatikus, programozó stb. de elég régóta elég sokat kockulok. Nem is találkoztam már jóideje kártevővel - hangsúlyozom nem találtam pedig lefuttatok ezt azt fáljlaim megvannak még stb.
Tehát aki ért a géphez annak kb. bármi jó lehet mert magának megoldja a dolgokat de ha nem ért a géphez a programokhoz, a biztonsághoz akkor valami automatizált cucc kell különben előbb utóbb elvérezhet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest