Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Az általános beállításokon belül az 1. Felhasználói felületen Lődd ki a pipákat. Én a tanácsok mutatását és a hang lejátszását riasztáskor meghagytam. A többi elől kivettem a pipát. Amúgy szokott felugrani ablak, de ritkán. Gondolom, mivel free, ezt el kell viselni, de nem volt eddig sem vészes nekem ezekkel a beállításokkal.
Az a "fej" szerintem a privdog lesz. (ha kékes színü) Bővítmény a böngészőkhöz, letilt, blokkol káros/ártó dolgokat pl. google analytics, stb. Én is most tettem fel.
_________________________________________________________________Ma tettem fel egy jó takaritás után a mostani 7-est. Eddig jól muzsikál, kicsit többet kérdezett nekem, mint a 6-os. Egyből proaktívra állítottam és bekapcslva hagytam a viruscopot is.
Tűzfal: Egyénin van A riaztási freq.: közepes
HIPS: Bizt. mód
Homokozó: Részben korl. mód
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest