Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Az általános beállításokon belül az 1. Felhasználói felületen Lődd ki a pipákat. Én a tanácsok mutatását és a hang lejátszását riasztáskor meghagytam. A többi elől kivettem a pipát. Amúgy szokott felugrani ablak, de ritkán. Gondolom, mivel free, ezt el kell viselni, de nem volt eddig sem vészes nekem ezekkel a beállításokkal.
Az a "fej" szerintem a privdog lesz. (ha kékes színü) Bővítmény a böngészőkhöz, letilt, blokkol káros/ártó dolgokat pl. google analytics, stb. Én is most tettem fel.
_________________________________________________________________Ma tettem fel egy jó takaritás után a mostani 7-est. Eddig jól muzsikál, kicsit többet kérdezett nekem, mint a 6-os. Egyből proaktívra állítottam és bekapcslva hagytam a viruscopot is.
Tűzfal: Egyénin van A riaztási freq.: közepes
HIPS: Bizt. mód
Homokozó: Részben korl. mód
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest