Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Szia!
A cserét a frissítő csomag futtatásával érdemes megtenni.
Azt nem tudom, hogy mennyire bugmentes, az elődjét, egy tesztváltozatot használtam egy ideig, annak ne volt semmi gyíkja, csak a widgetet nem lehetett áthelyezni máshová, mint ahová alapból rakta, újraindítás után mindig visszakerült, más érdemi bugot nem találtam.
A mostani friss 6.3-as pedig csak pár órája van a gépemen (bár nem frissítéssel raktam föl, hanem tiszta telepítéssel), de még hibát nem tapasztaltam (csak találtam egy fordításit, de azt javítom), azt viszont észrevettem, hogy kisebb a gépterhelése, gyorsabb is lett és főleg a gui váltásai pörgősebbek, ebben is jobb az elődjénél.Met
Elvileg már mennie kéne, de ami késik, nem múlik.fandango
Én már használom egy ideje (mivel a dragonban már szerepel, azt kell mondanom, hogy nem rossz és jelenleg gyorsan fejlesztik sűrűn jönnek ki az újabb verziók belőle),mostantól már külső pluginként is használható, a már gépen lévő böngészőkbe is (elvileg) beépül, csak az IE hiányzik még, de nem sokáig, mert az ahhoz való változat is már béta fázisban van, hamarosan hivatalosan is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Windows 11
- GTA V
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest