- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
Köszi a válaszokat!
Kicsit utána jártam és -magyar híján- jó pár külföldi tesztet elolvastam a CIS Antivirus védelméről. A jelek szerint még elég gyerekcipőben jár a Comodónál a vírusirtó szoftver.
Többnyire lehúzták a tesztek, mert nem volt elég jó a felderítő képessége és sok hamis eredményt produkált.
Azt például magam is észrevettem, hogy manuális kereséskor a memóriát ellenőrzi de registryt nem láttam, hogy szkennelte volna, más keresők találtak a registrybe szemetet.
Azért nem kell leírni, meg kell adni neki az esélyt, hogy a jövőben szépen tovább fejlesztik.
Egyenlőre azonban nem árt mellé egy viselkedés-alapú kiegészítő szoftver, mint plö a Threatfire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest