-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Amit én linkeltem az nem a RAP teszt, így nem tudom biztosra megmondani, hogy lehet-e adatbázison kívül mást is használni. Symantec ezen nem volt, de az áprilisin igen, és azt teljesítette is, és a Norton sokkal jobban támaszkodik a felhőre, mint jelenleg a Comodo.
(Norton is rossz helyen szokott lenni a RAP teszten)sonic60: Free/Premium/IS -> ezek adatbázisa megegyezik, a fizetősök tartalmazzák a ProActiv csodát is(x86 only). Pro verzió vállalatoknak készült, én eddig úgy gondoltam, hogy ennek is megegyezik az adatbázisa a többi verzióval, de nem tudom, hogy mi okozta a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest