Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Feltettem a CIS legfrissebb verzióját.
Eddig a Sims3 ment gond nélkül, de olyat tapasztalok, hogy kilép a játékból mindenféle hibaüzenet, figyelmeztetés nélkül. Kilépés után sincs semmiféle üzenet, vagy hibajelzés nélkül. Olyan mintha csak szabályosan kilépnék belőle.
Nos gyanítom, hogy a CIS a ludas, a tűzfalnak és a Defense+-nak a parancsikonokat, és a telepített mappából az indító fájlokat megadtam mint biztonságos alkalmazás.
A homokozóból is kivettem: ne futtassa ott.
Mit állíthatok még, hogy a Sims3 teljesen szabad kezet kapjon?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest