- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Tegnap frissítettem a CIS4-et a .916-os verzióra. Azóta úgy érzem, mintha D+ mellett időszakos "lefagyna" kb. 1 percre XP alatt a "Start menü"-ben lévő "Minden Program" ág. (CIS-ben AV be, D+ be, SB ki, semmihez nem nyúltam). Még nem bírtam normálisan detektálni, de ma este kb. félóránkéét jöt elő akkor, mikor "erősen" IE8-aztam (több ablak, több fül, stb) majd kiléptem az IE8-akból.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motoros topic
- Autós kamerák
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged