- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
Üdv.Ma felraktam a 4es bétát és meglepődve látom hogy már tartalmazza a magyar nyelvet.
Az lenne a kérdésem hogy ami ide be van linkelve néha hogy "frissitett honositás"az miben más mint amit maga a telepítő felajánlott és érdemes-e ezt használni mindig vagy jó amit a progi felajánl magyar nyelvnek?
Ahogy felraktam egy 87.4megás csomag letöltésével kezdett.Örömmel olvastam hogy ez a béta már frissit a végleges 4esre is,szóval azt hiszem marad a béta.
Eddig meg vagyok elégedve vele.
Még egy érdekes dolog van.Nem kapcsolja ki a wintüzfalat.Ez így normális?Ja és windows defendert is bekapcsolva hagyta.Windows Vista 64bit-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen program, ami...?
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest