- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboreskukac
csendes tag
Ha megnézed a fórumán akkor láthatod, hogy sokan vannak akiknél a leak teszt gyengén muzsikál, bár mint írtam, lehet X gépen téves eredmény is.
Jöttek be kártékony dolgok, amikről csak akkor szereztem tudomást, miután feltettem más szoftvereket is. Teszteltem olyan oldalakkal, ahol már akkor bekaphatod a trójait, mikor megnyitod az oldalt. Volt nem is egy, ahol elfelejtett riasztani, aztán győztem törölgetni a sok vackot ami bejött.
Persze nincs mindenre kiható tökéletes védelem, nem is mondtam, hogy rossz a CIS, ha már nem béta lesz a mostani, fel is fogom tenni, aztán megnézem mit tud. Nyilván amíg ingyenes el fog maradni a többi nagyobb fizetőstől, de azért a vírus részére van még mit gyúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Formula-1
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest