- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboreskukac
csendes tag
Ha megnézed a fórumán akkor láthatod, hogy sokan vannak akiknél a leak teszt gyengén muzsikál, bár mint írtam, lehet X gépen téves eredmény is.
Jöttek be kártékony dolgok, amikről csak akkor szereztem tudomást, miután feltettem más szoftvereket is. Teszteltem olyan oldalakkal, ahol már akkor bekaphatod a trójait, mikor megnyitod az oldalt. Volt nem is egy, ahol elfelejtett riasztani, aztán győztem törölgetni a sok vackot ami bejött.
Persze nincs mindenre kiható tökéletes védelem, nem is mondtam, hogy rossz a CIS, ha már nem béta lesz a mostani, fel is fogom tenni, aztán megnézem mit tud. Nyilván amíg ingyenes el fog maradni a többi nagyobb fizetőstől, de azért a vírus részére van még mit gyúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest