- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Nem véletlen az hogy az angolt tettem be ugyanis a Google fordító ......-t sem ér szerintem...
Azt gondoltam, hadd tudja mindenki, hogy a CIS ver 4 a tervek szerint a moderátorok kezét hétfő (7/12/09). A nyilvános béta, akkor hamarosan elérhető lesz az után, attól függően, hogy a bogarak, hogy a moderátorok találni.
Mint mindenki tudja, akkor számíthat a következő új szolgáltatásokat a FÁK-ver 4:
1. Elkülönítést
2. Time Machine Technology
3. Viselkedés Blocker / Elemzés.
4. Antivírus újraírt belső, és a tisztítás lesz "savas, mint a" képességek tisztítás eltávolítani a legnehezebb a malware.csak egy példa a munkájára...
Viszont tudom, hogy itt a fórumon vannak olyan szakik akik igen jól tudnak angolul, és igen jól el tudják mondani, hogy mit is takar az a bejegyzés amit bemásoltam...De ha Te is tudsz angolul akkor szívesem veszem a TE fordításodat is..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kuponkunyeráló
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hosszabb videón a Phantom Blade Zero
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest