Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen
üzenetére
De, érthetően fogalmaztál, én is erre gondoltam.
Most direkt megnéztem, mert hátha változtattak rajta, mióta észrevettem, hogy törölni kell használat után, de nem törli magától. Valószínűleg valami beállítás okozhatja. Én szinte teljesen alapon hagytam mindent a CIS-ben. Egyébként ritkán használom így a böngészőt, inkább a Sandboxie-val netezem. Nagyon zavar. hogy a "rendes" vágólapot nem látja, csak a saját virtuálisát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most direkt megnéztem, mert hátha változtattak rajta, mióta észrevettem, hogy törölni kell használat után, de nem törli magától. Valószínűleg valami beállítás okozhatja. Én szinte teljesen alapon hagytam mindent a CIS-ben. Egyébként ritkán használom így a böngészőt, inkább a Sandboxie-val netezem. Nagyon zavar. hogy a "rendes" vágólapot nem látja, csak a saját virtuálisát.