- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
válasz
frensys #1008 üzenetére
Üdv koma, annyi éve nyomom én is
.
_Szerintem_ rosszul közelíted meg a dolgot - már ha jól értem.. Mondok megtörtént példát, hogy mi alapján kell elindulni:
Vidéki irodából hívnak, hogy nem megy a net. Távolról látom, mennie kellene... Megyek vidékre, mert amúgy is kellett, nézem a gépet.. Eltert pár perc mire rájöttem, hogy az egyik juzer tiltotta az új Internet Explorer fájlt a tűzfallal, ezért nem ment. Elsőre bosszankodtam, de hamar lehűtöttem magam: mit várjak valakitől, aki nem gépekkel foglalkozik? Konzekvenciát levonva: JÓ, ha tiltod fájlok netes elérést! A kolleginának adtam jó pontot, TILTÁSSAL kevesebbet tud ártani, s lám, szimplán meg is oldottam az ügyet. Ennél fogva _szerintem_ ha nem ismersz valamit, tiltsd le a futtatását, probléma esetén meg egyszerűen kiszeded tiltásból.Gebasz régebben eltérő nyelvű rendszer fájlokkal és képernyővédőkkel szokott lenni (nem tudtál visszajelentkezni.. ciki volt), de a jelenlegi verziónál nem ismerek ilyen jellegű problémákat. A 10-9 ember rá kell jöjjön, hogy ha valamit tud tiltani, akkor azt biztos tudja engedélyezni is valahol - _szerintem_ ennyi a történet.
Csak egy vélemény ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Túra és kirándulás topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest