- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Sonek
tag
Hat ahova neha be szoktam nezni, ott kozolte a srac, hogy ne is szamitsak pci-os kartyara, mert azt nem adjak el, szerverbe megtartjak. agp-set legkozelebb megkerdezem.
Safemodot probaltam, de mivel akkor is ugyanaz a bootkepernyo, szinten fagy... :(
Holnap talan lesz idom kiprobalni winxpvel, ha megy akkor nem farasztom magam vidkaresz keresessel, amire kell azt xp alatt is meg tudom oldani. -
WN31RD
addikt
Ilyet még nem csináltam, szóval csak tipp, de: első igazi ötlet: Próbálj meg rögtön safe mode-ban indítani, és itt állítsd a képernyőt 640*480-ra 16 színnel (nem 16 bites színmélység, bár azt úgy sem engedné). Ezzel elvileg normál VGA kártyán is mennie kellene. Aztán ki kell próbálni, működik-e nem safe mode-ban...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- 24 Hours of Le Mans
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest