- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Másik lehetőség: dobj fel egy topicot a ''Hardver piac'' részben, hogy 1 MB-os olcsó PCI videókártyát keresel... Valakinek biztos fekszik a fiókban egy, amit úgy sem használna semmire.
(Nekem is van egy pont ilyen :D, de nem akarom eladni, mert pont jó tartaléknak arra az esetre, ha véletlenül elromlik a rendes videókártyám.) -
Sonek
tag
Hat ahova neha be szoktam nezni, ott kozolte a srac, hogy ne is szamitsak pci-os kartyara, mert azt nem adjak el, szerverbe megtartjak. agp-set legkozelebb megkerdezem.
Safemodot probaltam, de mivel akkor is ugyanaz a bootkepernyo, szinten fagy... :(
Holnap talan lesz idom kiprobalni winxpvel, ha megy akkor nem farasztom magam vidkaresz keresessel, amire kell azt xp alatt is meg tudom oldani. -
Sonek
tag
Ja es lecci irja meg vki, hol lehet 1mb-s kartyat (v vmi hasonlot) kapni 1-2e forintert. Koszi
-
WN31RD
addikt
Ilyet még nem csináltam, szóval csak tipp, de: első igazi ötlet: Próbálj meg rögtön safe mode-ban indítani, és itt állítsd a képernyőt 640*480-ra 16 színnel (nem 16 bites színmélység, bár azt úgy sem engedné). Ezzel elvileg normál VGA kártyán is mennie kellene. Aztán ki kell próbálni, működik-e nem safe mode-ban...
-
WN31RD
addikt
Ötlet: szerezz be egy akármilyen olcsó S3-as 1 vagy 2 MB-os PCI kártyát (1-2 ezer Ft-ért osztogatják).
Vagy egy régi ATi-t, ha jó képminőségre vágysz olcsón, Matroxot, ha drágán akarsz még jobb képminőséget.
Esetleg valami normális 3D-s kártyát, ha játszani is akarsz.
Egy ilyen konfig mellett furcsállnám, ha nem engedhetnél meg magadnak egy normális videókártyát. Van esetleg valami különös okod rá, hogy pont ezt akarod használni? -
Sonek
tag
Szoval osszeraktam magamnak egy szervert es a kovetkezo problemam van:
Adott egy ABIT KT7A-RAID, nemi ram, nemi hdd, meg egy CirrusLogic felmegas pci-os karesz. Van kepe, biost tudom allitani, win2k setup text modu resze lazan lemegy, elso reboot utan viszont a grafikus bootkepernyore valtasnal fagy a gep.
Bios fail-safe defaulton van, mar tobb slotban is probaltam. Kifogytam az otletekbol...
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest