- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Igen, nem feltétlen munkára van, de annál inkább a Cloud Cmputingra. Ennek megvannak az előnyei, sőt szerintem rengeteg előnye van, csak még nem elég kiforrottak az internetes lehetőségek ebben az országban ( vagy világban?), illetve az emberek még nem tudnak ilyen "virtuális világban" élni.
Ez az oka annak, hogy egy ilyen remek rendszer ennyire lassan döcög
-
McSzaby
őstag
Chrome Webáruházában tudsz keresgélni appokat a géphez. Ezekről tudsz igazából csak letölteni. Egyébként távoli asztal és ssh működik rajta, azt tudom.
Itt próbálkozz a Win. Remote Desktoppal
Igen, mondjuk így egy amolyan "VDI"/vékony kliens megoldáshoz kicsit hasonlóan azt megtudjátok csinálni, hogy egy gazdagépre be remote desktoppoltok és onnan használtok windows-t. Ez nem tudom mennyire jó, mennyire alkalmazható megoldás. Én mondjuk Linux alatt sokszor alkalmaztam ilyen megoldást az otthoni környezetben. Élhető megoldás, ha nem játszani akarsz...
-
McSzaby
őstag
Szia,
Gondolom a C7-s Chromebook került a kezedbe.
Bad News: Gyenge ahhoz, hogy egészségesen futtass rajta windows 7-t. Nincs tapasztalata az embereknek MO.-n ezzel kapcsolatban, mert nem kapható itthon. BIOS módosítással bootra lehet elvileg bírni a dolgot. Külföldi oldalakon láttam ilyet, de inkább add el és vegyél helyette egy olyan dolgot, ami neked megfelel. Ez Chromebook, Mac-re se teszünk szívesen élesbe windows-t.. Sok a buherálni való.
Good News: Ha az ACPI-t sikerül megoldanod, akkor akár külső vinyóról vagy kicserélt merevlemezről még összejöhet az élet...
Ha Cr48-ad van, akkor itt a BIOS flash leírás
NEM ajánlom neked..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest