Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic betelt, folytatás itt található: [link].
-
24thmoment
aktív tag
válasz
24thmoment
üzenetére
egyszer majd a chello is eljut ide
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
24thmoment
aktív tag
elhiszem hogy teged nem erdekel. de maradjunk a tenyeknel.... mi is az a pantel

masreszt meg majd ha a T-com (vagy melyik) de foleg az invitel is elerhetove teszi az adsl2-t akkor nyilvan a upc is lepni fog. de magunk kozott szolva, nem hiszem hogy a kovetkezo 1-2 evben jelentos, ORSZAGOS savszelesseg emeles lesz. addig meg a chello marad a legjobb ar/ertek aranyu net.
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Ejjha! Pantell télleg nem szarozik! Ami le van írva ott az tényleg 11 rugóért 24 Mbit max, de minimum 6 Mbit letöltés... Túl jónak hangzik, hol lehet a buktató? ÁÁÁ már tudom. Elérhetőség. Csepelen még nincs (
). Ez olyan mint e Tiger cég akik 100 Mbit et ajánlanak ugyan ennyiért, de csak a 13. kerben. . . Ez most kicsit elszomorított hogy csak bizonyops területeken. de nem vártam mást. 
-
Csapi007
veterán
Hello
Októberben jár le az 1 éves light hűségnyilatkozatom, de még elötte jó lenne váltani Standard csomagra. Ez lehetséges? -
Tombi
őstag
válasz
24thmoment
üzenetére
Engem nem érdekel az ország fedése, bőven elég ha én fedésben vagyok !
És 13 ropiért chelloéknál nem kapsz ''rendes'' 768-as uppot
-
shev7
veterán
-
Patrick
addikt
Nah lekorlátoztak, hála a ***kabátnak...amivel még nem is lenne baj, de olyan szinten kaptam korlátot, hogy a szervereken is laggolok, pedig eddig soha nem laggoltam korláttal...48-as volt a pingem magyar szervereken.
-
Als
tag
Üdv,
Talán emlékeztek, pár napja írtam, hogy lekorlátozták a chellomat egy állítólagos 6GB letöltése miatt, amit akkor ''követtem'' el, amikor nem voltam otthon.
4 telefonhívás és ide-oda kapcsolgatás után talán ma visszakapcsolják a villámgyors light-ot, eredeti sávszélességgel.
A hétvégén kb 20 cd-t nem tudtam emiatt megvenni az E-BAY-en, sebaj.
A bocsánatkérés elmaradt, a ''hogyan és miért'' kérdéseimre nem kaptam választ. Továbbá arra sem, hogy miért kapcsolják vissza? Bebizonyosodott, hogy nem Én voltam a hibás? Azt persze senki sem mondta, hogy a UPC volt a hunyó!!
Remek szolgáltatás ez, ujjé!! Bár egy évig nem volt vele semmi bajom.
Sajnos 1,5 hét múlva lejár a hűségnyilatkozatom.....a meghosszabításán nagyon rövid ideig fogok gondolkodni.......brühühü.....
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ez olyan mint e Tiger cég akik 100 Mbit et ajánlanak ugyan ennyiért, de csak a 13. kerben. . . Ez most kicsit elszomorított hogy csak bizonyops területeken. de nem vártam mást.