Hirdetés

Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz DonDragonka #6730 üzenetére

    Ide is most kötik be a Digi TV-t, hát mit ne mondjak engem is nagyon vonz a 10/10-es net 2500 Ft-ért. Ráadásul ha nem tetszik, még mindig visza lehet köttetni a Chellót.

    Nálunk semmi komolyabb baj nem volt a Chellóval, viszont most 3 napja mintha jobb lenne: rapidról eddig napközben 200-300kb sebességet hozott, éjjel 450-500kb-ot. Most 2-3 napja napközben is 590-600kb-os max sebességgel húztam le a dolgokat rapidról.
    Ráadásul a legutóbbi drasztikus sebességemelés óta, asszem 3MBitről emeltek 5-re, szóval azóta a Youtube kissé furán/lassan működött, konkrétan lassú volt, akadt, ha valami kis videót néztem róla, mindig megkellett várnom, hogy leszedje, majd replayezni.Pedig a sebességem megvolt, videa-ról, illetve dailymotion-ról is, de a youtube akadt, most 2-3 napja minden rendben van. Persze bekellett volna szólni, de nem nagyon zavart, de lehet nem is foglalkoztak volna velem, mert a sebességgel meg nem volt baj.
    Szóval nekem úgy tűnik, mintha külföld felé javult volna a kapcsolat.Persze mindez pont akkor, amikor jön a DigiTV :)

    jerry311: szerinted amúgy ez mitől lehetett, hogy a sebesség megvolt, de a youtube akadt? Lehet most nem ide illő kérdés, de ha szolgáltatót váltok, akkor újra kell itt mindent kábelezni? Fúrni falakat és szekrényeket elhúzkodni, vagy mehet a kábel a UPC helyére és jó lesz az. Anno így szerelték be a UPC szerelők: painttal csináltam, szóval bocs a béna rajzért

    http://www.diesel.com

Aktív témák