- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
GML
őstag
Nálam annó az IceDSL nevű kiszolgáltató csinálta, hogy 8M-es ADSL-nél kb 2 hónapon át ad-hoc jelleggel a a garantált (azaz a minimális) sávszélesség 50-150%-át adta. néhol felment az addigi szokásos 4,5-4,8 Mbps-re.
begurultam, mondtam nekik, hogy szerződésszegés miatt be lesznek perelve és értesítem az NHH-t, meg a többi hárombetűst. láss csodát: pár nap után stabilan 7,8-8,1Mbps volt a sebesség.
szóval tudom, hogy milyen szar amikor annyit kapsz többszörös pénzen maximumként, mint egy kisebb csomagban stabilan középértéken vagy maximumként, töredék árért... -
GML
őstag
Had kérdezzem meg. Ha 120 helyett csak 108cal jön, azon te mit érzel meg? Kb fél perccel lassabban jön le egy DVD? ÉS akkor mi van??? Nem vagy te egy kicsit elégedetlen? És az meg, hogy 10 helyett 6 felfelé? Ld fent. na és?
Az ilyen embereken nevetni tudok csak... már bocs.
És képzeld nekem meg csak kb 80-90nel jönnek a dolgok lefelé és akárhány szálon csinálom. de nem hisztizek, mert ez is több, mint a mobilnet, vagy a 25-ös kábel, ami szintén seed-elt ennyit (vagy többet)... -
nálam fp 30 kifogástalan volt végig!
a wifi n szabványos átvitel a router és az ellenoldal milyenségének a függvénye - természetesen a szokásos környzeti tényezők mellett! elég nagy a szórás; van olyan, hogy bő 40 megabit/sec környékén vége a mókának, de van olyan párosítás is, ahol a duplája is sima ügy, sőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest