Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
BluRay
csendes tag
nézegesd ilyenkor a peer listát, valószínüleg letöltésnél kapsz 30mbithez elegendő jó feltöltéssel rendelkező utp-s peereket (utp nincs korlátozva ha minden igaz)
feltöltésnél jóval kisebb az esélyed hogy utp-s peernek tölts fel
talán ez a magyarázat -
BluRay
csendes tag
kezdem egyedül érezni magam
másnál nincs olyan jelenség hogy felfelé, szigoruan felfelé és TCP-n nem megy 10kbyte/s esetleg max 20kbyte/s fölé soha semmilyen napszakban a sebesség utorrenten?lefelé oké a dolog, és utp-n felfelé is nagy ritkán
-
BluRay
csendes tag
azt hogy nincs meg a garantált feltöltési érték kedvező körülmények között sem. ebben az is közrejátszhat hogy tul sok az előfizető a tömbházunkban egy fejállomáson, dehát akkor bővíteni kéne.. na mind1 amugy csak játszottam ezzel a gondolattal, esélyem sincs hogy bármit is elérjek
amugy a letöltés most elég jó, a feltöltéssel vannak állandóan bajok. -
BluRay
csendes tag
válasz
jerry311 #12970 üzenetére
Szerintem megoldható. Megosztok valamilyen fájlt torrenten keresztül, amit egy haverom letölt tőlem úgy hogy egyikőnk internete sincs mással terhelve. Sokszor csináltam már ilyesmit, neki 25/5-ös nete van, nekem 30/3, az átvitel mégis 10-15 kbyte/s között mozgott. Titkosítás be illetve kikapcsolása nem változtat a dolgon, uTP igen, annyiban hogy hullámzó sebességgel érem el az átlag 15 kbyte/s-et. (néha felmegy 200-ra is akár, de aztán hosszu ideig lemegy 0.1 kbyte/s-re, aztán ujra fel.)
-
BluRay
csendes tag
persze, gyakorlatilag mindegyik csomagot meg lehet osztani routerrel
van olyan esetleg itt akinek eddig szörnyen lassu volt a torrent, de most váltott 60/6 vagy 120/10es csomagra?
jol esne egy beszámoló arrol hogy az uj csomagoknál milyen erős a korlátozás avagy van e
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest