- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Uthenger
aktív tag
válasz
question man #5070 üzenetére
nem sok esélye van, nem igazán konkurencia a digi a upc-nek amig csak pár nagy lakottságú háztömbben elérhetőek.
a koax és a fttb között elég nagy különbség van technikailag.
az első az eljut sok emberhez, akár még kertes házakhoz is, az utóbbinál nem túl sok esély van rá hogy a zsúfolt lakótelepen kivül máshol is elérhető lesz.jó helyre kell költözni v. születni, és akkor lehet válogatni, más meg csak csurgathatja a nyálát a digi és hasonlók felé
amúgy látszik hogy a diginek a koax-os hálózatán milyen árak vannak, azokat az árakat lehet hasonlítgatni az upc-hez, a minőségről meg inkább ne is beszéljünk.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
question man #5070 üzenetére
Az a 10/10-es amit láttál az oldalon vagy a hirdetésen, az a LAN internetre vonatkozik ami marhára nem tudom mit jelent, valszeg valami olyasmi hogy többen megrendelik X pénzért, és több gép megy rajta ugyanazon a szálon. (Ez csak találgatás.)
Alatta van az internet-szolgáltatási csomagjuk, amiben MAX 2/1-es net van havi 3,5K HUF-ért.
Szóval örülj a kis chellodnak mert 10/1-es netet még mindig ők adják a legolcsóbban.
Én is örülök neki márciusig biztosan, mert nekem addig szól a hűség.
De már én is most elkezdtem gondolkodni, hogy majd váltás legyen-e (vmi más, sokkal olcsóbbra), és ha igen, akkor milyen az élet (vagy van-e?) a chello után?
-
jerry311
nagyúr
válasz
question man #898 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nincs fix IP címed, illetve ami van azt is DHCP-től kapod.
-
jerry311
nagyúr
válasz
question man #435 üzenetére
És? Letöltöttél 115 GB adatot, mert a szolgáltatód korlátozó rendszre kihívásokkal küzd. Nem a te hibád, hogy nem működik megfelelően, nem is téged büntetnek érte...
(mellesleg a számláló képes 100 GB felett mérni, tapasztaltam/tapasztaltuk...) -
jerry311
nagyúr
válasz
question man #387 üzenetére
A DolgozóNet-es előfizetések havidíja független a hűségszerződéstől. Ezeknek az előfizetéseknek az ára attól függ, hogy melyik csoportba van sorolva a cége amelyiknek dolgozójaként előfizetett az ember.
Legalábbis így emlékszem.
Pontosabb (és hivatalos) információért keresd fel az ügyfélszolgálatot telefonon vagy emailben. -
Grandi
aktív tag
válasz
question man #384 üzenetére
Van ilyen
Lehet akkor sem lenne korlát, ha a modemet újraindítanád.
-
jerry311
nagyúr
válasz
question man #382 üzenetére
LoL
A gépednek semmi köze a sávszélességhez.
A modemnek már annál több és természetesen a UPC is azt javasolja, hogy a modemet mindig tartsd bekapcsolva, áram alatt. Csak akkor reseteld, ha az ügyfélszolgálat mondja.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest