- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
-
tomp
félisten
-
-
joe2005
senior tag
válasz
commanDOS #8165 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a portokat nézik, hogy melyiken van forgalom és azt korlátozzák, most próbálkozom több portbeállítással, jelenleg fullosan megy nem tudom meddig.
Ha valakinek van kedve jó lenne közzétenni az adatokat 537 kbit/s lefelé. 6 Mbit/0,7Mbit -os netem van. -
Apollyon
Korrektor
válasz
commanDOS #8157 üzenetére
Nekem szakadás csak utorrentel volt, de elég sok és gyakran. Azóta kipróbáltam jópár klienst, de maradtam Bittorrentnél, szerintem sokkal jobb mint az utorrent, pedig szinte tökugyanaz, csak más az ikonja. De valamiben mégis csak jobb...
A tv szolgáltatással nekem sincs bajom, a színvonal szerintem abszolút rendben van, a digitális is. A telefon meg csúcsszuper, csak az árával van bajom.
Most a telefon nekem 3600Ft, úgy hogy 2400 a vonal, + 1200 az itthon díjcs. ami arra jó hogy mindennap este 6 után meg 7végén ingyé hívok bármilyen vezetékest. Eddig úgy volt, hogy mivel régen volt chello extreme, meg Családi csomag TV-ből, úgy a telefon árából jóváírtak 1200 Ft-ot.Most a legnagyobb netcsomagom van, meg a közepes TV csomag (az 5400 ft-os) és nincs már kedvezmény a telefonra
Na ez azért szemétség, pláne h már több mint 7 éve UPC előfizetők vagyunk. -
Apollyon
Korrektor
válasz
commanDOS #8154 üzenetére
Hát bevallom én is inkább a p2p miatt váltottam 20/3-ra
Egy 2/1 sima netre, meg msnezés, meg skypeozásra simán elég.Felfele is korlátoznak az biztos, mert éjfélig kb 20-30K-val vánszorgott a téma felfele, azóta meg simán megvan a 360-380K fel.
Erre megoldás nem hinném h nagyon van egyelőre. Majd kitalálnak valamit. Vagy váltunk azt kész. Vagy megy majd egész nap a gép és egyszer majd úgyis lejön
8155: mindenre van ellenszer. Vagy most még csak lesz.
Lassan a trackereken nem a sebességedet kell majd megadni, hanem hogy UPC neted van-e..
-
ArGab
őstag
válasz
commanDOS #4384 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, örülj amíg ennyivel jön.
Nálunk egész áprilisban jó volt (egy kriminális március után), most másfél hete először a felfelé sebesség megvolt, a lefelé meg 30-50k közé esett. Azóta napközben már csak 5-10k között van le és fel is.Csak ha a rendszer (pontosabban a fejállomás) nem bírja, ahogy mondták, miért volt tökéletes egész áprilisban?
Egyébként nyugodtan bejelenthető a gond, nem harapják le az ember fejét, mert torrentezik (van 100% legális torrent is akár), csak nem is nagyon csinálnak vele semmit. -
EQMontoya
veterán
válasz
commanDOS #4384 üzenetére
nem a szart nem. Torrent is használható teljesen legális módon. Pl csak free cuccost seedelsz, és nem töltessz le jogvédett szoftvert... ez igy legális. Nah most a chello meg a szerződésben nem jelezte, h forgalmat bármilyen módon lassithat, szal fogyasztóvédelemmel is fenyegetőzhetsz, nyugodtan.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged