Aktív témák
-
Szia!
Feltételezem, mert a Google szerint Egerben tartózkodsz az IP címed alapján! Ez persze nem jelent semmit...
Ez mit mutat nálad? Nekem egész pontos, a szomszéd községet dobta ki!
-
erdoke
titán
Azt én is elmagyaráztam nekik, hogy ha a plusz 120 Mbps harmadát a meglévő feltöltési sebességemhez adnák, és a letöltés változatlan maradna, akkor az igényeiket jobban lefedő szolgáltatást nyújtanának. Magyarul csak a dupla feltöltés miatt váltok a 240-es csomagra. És nem, nem seed szervert üzemeltetnék otthon, főleg hogy a 300 GB-os plafont a nappal korlátozott, egyebként max. 10 Mbps feltöltéssel is simán össze lehet hozni egy hónap alatt...
-
Mate
nagyúr
Régi ügyfélként 10.000-11.000-ért megkapod a 240-es netet, legnagyobb tv csomagot HD-val 2 tv-re+telefon
Diginél ez 8000, de kevesebb csatorna, kevesebb HD csatorna és 240-es letöltési sebesség helyett 80, vagyis a harmada. Ha ehhez hozzávesszük, hogy sokkal kevesebb helyen érhető el...Évek óta olcsón adják a dolgaikat és romlik is a szolgáltatásuk. Romlott a csatornakiosztás, romlott az ügyintézés és esélytelen, hogy bármi újdonságot tudjanak csinálni, mert nincs rá pénzük. Egyre több kiadásuk lesz nekik is, csak míg a többi cégnek nagy az árrése kitudják húzni a dolgot, míg digi nem fogja.
-
TeeJay
félisten
DIGI = paneInet... és marad is még nagyon sokáig, jelenleg nagy területen az egyetlen acélos netes hálózat UPC-nek az ED3-as koax hálózata. akinél jelen vannak az örülhet nagyon mert a jövőben csak még jobb szolgáltatásokat fog tudni venni...
ha bejön az ED3.1 akkor meg aztán gigabitig nincs megállás -
erdoke
titán
Cseréltess modemet, mert nálam a régi Motorolával évek óta semmi gond. A második házban, kb. 9-10 éve vagyok UPC előfizető (Digi nem elérhető egyik környéken sem), és soha nem akadozott a szolgáltatás, a sebesség pedig a gyakorlatban mindig a maxot hozta. Kivéve most, mert nem akaródzik nekik fel kapcsolni 240-re.
Az üfsz. gyakran értetlen, illetve hülyeségeket állítanak be (mint most az HBO Max Pak => Pak csomag váltás után nem elérhető a HD), de maga a szolgáltatás problémamentes.
Szerk: Elfelejtettem írni, hogy Debrecen. -
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Nincs mit
Ha most jól bekötött tap osztó out kimenetén keresztül is gond van a nettel akkor bejelentheted. Ha jó a net akkor nézz egy speedtest.net mérést.
-
kabelmania27
félisten
-
jerry311
nagyúr
Nem szidom a Digit sem, meg a UPC-t sem. Mindketto szepen megy itt a lakasban. Eddig egyikkel sem volt tervezett karbantartason kivul mas kimaradas.
(na jo, a Digit szidtam, mert kb. 2 ev alatt epitettek ki itt a halozatot. De ugy hogy egyszer csak elkezdtek szorolapozni, hogy ne koss uj huseget hamarosan itt vagyunk. Aztan fel evig nem tortent semmi. Kesobb felszereltek a muanyag kabelcsatornakat bent a hazakban. Majd egy evig nem tortent semmi. Jottek behuztak a CAT5 kabeleket es utana fel evvel lehetett elofizetni... A ket ev alatt neha itt ott felturtak a lakotelepet is hogy kabnelezzenek.) -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged