- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Magyarul is tudó, ingyenes, egyszerűen kezelhető üzenetküldőt keresek belső hálózatra.
Tudnátok ilyet ajánlani?
Lényeg, hogy belső hálón ülők tudjanak egymásnak üzeneteket küldözgetni, amik jól láthatóan felbukkannak a képernyőn, esetleg hangjelzést is adnak. Nem fontos a chat lehetőség, de nem is baj, ha tartalmaz ilyet.
-
ticzi01
aktív tag
válasz
zvaragabor #56 üzenetére
ezek probák de nem ingyenesek,de azért köszi akkor máshogy oldom meg.
mail server. -
zvaragabor
senior tag
Ingyenes chat programok LAN-ra:
http://www.newfreedownloads.com/find/lan-chat.html -
ticzi01
aktív tag
Na igen meghalt a téma kicsit nem támasszuk fel?
Mert felkellene!!! -
ticzi01
aktív tag
Sajna még mindig nem találtam semmi hasonló és egyben ingyenes programot.
Ha valaki találkozott vele jelezze továbbra is keresem. -
ticzi01
aktív tag
A LanTalk jó lenne ha nem demó verziós lenne hanem ingyenes és teljes.
valaki? -
ticzi01
aktív tag
SZóval chat és file transfer egyben ingyenessen és a hab a tortán magyarul lenn eddig semmit sem találtam freeware területen ha valaki tud segithet
-
ticzi01
aktív tag
SZiasztok!
Intranet irodai ingyenes hat programot keresek amivel lehet fájlokat is küldeni és lehetőleg az userek miatt magyar a nyelve.
Valakit tud ismer ilyet?
Topic On! -
RAM
őstag
válasz
Flash (The Original) #10 üzenetére
net send gepnevetirtam uzenet
A hibaüzi:
Az üzenőnév nem található a hálózaton.
NET HELPMSG 2273
Uezt megerősítette.
Mi nem jó? -
RAM
őstag
válasz
Flash (The Original) #21 üzenetére
winchat?
-
Noxy
veterán
Helyi hálon chatra a BORGChat Bővebben: link
Beszelgetesre meg a PC-Telephone Bővebben: link
Mind2 ingyenes.
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Olyan, ahol realtime látszik a pötyögés.
Voicechat funkcióval is rendelkezik.
Tudtok ilyet ajánlani? -
opr
nagyúr
up
-
Imy
veterán
Én a NetWritert ajánlom.
-
CorD
csendes tag
Johhny küldj levelet és válaszolok bármire, amire kíváncsi vagy
-
Notes
senior tag
Ajánlom a Lan-Talk-ot. Egyszerű, de nagyszerű.
-
Brain
csendes tag
Panther! Gyere a hubra!!
Bocsi, hogy igy közbeszoltam -
Panther
HÁZIGAZDA
Én a Bopup Messengert használom. Nagyon jó kis üzengető program... olyan mint régen a Winpopup volt csak sokkal intelligensebb
-
CorD
csendes tag
Ha a jelenlegi szabvány 2,4 Ghzes rendszert használod, akkor nem büntethetnek érte, ez a szabad frekvencia, ez kb a BNC technológiával hasonló gyorsaságú hálózatot hoz létre, amely magánembereknek teljesen megfelelő. 300 méterre bőven elég 2 access point, amiket HUB-ra kötsz. Ha jó helyen veszed ezeket,akkor megúszod 60-80 ezer forintból. 1km-re pedig Grid antenna, vagy valami hegesztett antenna kell, ami már 100 ezer felett van. Nagy távolságra alkalmas még BNC kábel, ami egy repeaterrel akár egy Budapesti kerületet is át tud hidalni. Csaka repeater nehezen beszerezhető. Nélunk itthon most 650 méter-re lett bőítve a BNC hossza és semmi gondunk vele. 10mbit, ami még másolásra is elfogadható.
www.alphasonic.hu oldalon találsz jó Wlan eszközöket, ha vásárolni akarsz szólj, mert csak közületeket szolgálnak ki.
Ha bármi kérdésed van, hívj: 0620/436-5425, vagy küldj mailt: halasikrisztian@hotmail.com
Bye:
_CorD_ -
dzsoni
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #25 üzenetére
Engem most az érdekel, h csinál6ok e rádiós lan-t házon kívül vagy nem? Büntetnek érte vagy nem? Lesz- e vmi következménye ha én wlan-t használok?
-
Tele von Zsinór
őstag
Jó ez a test directplay, korábban nem tudtam, hogy létezik
de ehhez is szerver kell, a leírás alapján nekik valami szervertelen kellene, nem?
-
dXtr
tag
dxdiag exe
network - test directplay -
Tele von Zsinór
őstag
A wlanról annyit, hogy a jobbak a 300mt légüres térben még talán áthidalják, de az 1kmt semmiképpen, arról nem is szólva, hogy könnyen ''lehallgatható'', azaz helyes beállításokkal bárki csatlakozhat a rendszerre, tehát ajánlott mindent jelszóhoz kötni.
Az utp kábel jelveszteség nélkül 100mt tud áthidalni, azaz 100menként kell egy hub/switch/vmi hasonló.
Zsinór -
Tele von Zsinór
őstag
Nagyon ajánlom az YTalk nevű programocskát, valami ruszki gyerek hegeszti, szerver se kell neki, egyszerű, működik = jó. Nem tudok lelőhelyet, keress rá.
Zsinór -
dzsoni
senior tag
Senkinek semmi a wlan helyzetről?
-
dzsoni
senior tag
Most már csak jutok valamire, kaptam elég le7őséget, most már csak a wlan helyzetre vagyok kiváncsi.
-
Flash (The Original)
tag
Nem kell semmi külső progi! Mint már írtam a windows belső programja tökéletesen műxik!
-
dXtr
tag
directx talan
-
hobizoli
nagyúr
Mi erre ezt hasznaljuk:
http://vnalex.tripod.com/en/index.htm
Intranet Chat (IChat), tud magyarul is
hobizoli -
dzsoni
senior tag
-
dzsoni
senior tag
Amúgy wlan téren most mi a helyzet? Lenne még pár haver akit rákapcsolnák a hálóra csak ők már túl messze vannak ahoz,h zsinórt húzzak ki.
-
Keitaro
addikt
Nah megvan amit kerestem. LANTalk
Ezt nézd meg. Server se kő -
Flash (The Original)
tag
Nálunk a koliban is helyi háló van. Xp van fenn mindenhol, ha beírod a futtatásba hogy CMD, akkor megjelenik egy dos-os ablak, és akkor küldözgethetsz! Így:
net send gép_neve ''üzenet''
Ennyi! Remélem segítettem, és működik! -
dzsoni
senior tag
Másrész viszont a 9 gépből megy 1 állandóan (letöltőgép), de szegényem olyan roncs, h egy egérmozdítástól fél órán keresztül kerreg a vinyó
nem hinném, h ez +felelne szervernek + ha nem megy 1ik gépem se, és 2 másik szomszéd szeretne vmit 1mással, akkor azért én nem fogok bekapcsolni 1 gépet se, csak hogy nekik jó legyen
-
rogers
aktív tag
Roger Wilcon nem kell túl sokat belőni, az egyik gépen indítani kell egy szervert, lehetőleg vmi erős vason
, a többiek meg arra konnektálnak. Ezt kb 5 perc alatt lehet összehozni.
Roger Wilco baja, hogy ''nem csörög'', ha hívjátok egymást, ez csak dumálásra jó, pl on-line játék alatt.
Ha amolyan ''telefon pótlót'' keresel, akkor miért nem használod a Mikrofos NetMeetinget? Az totál jó erre a célra. Minden gépen el kell indítani, egymás IP címeit felvenni a címtárába és kész... -
aDamker
aktív tag
Ha jol tudom letezik icq-bol lanos valtozat, az szerintem celszeru lenne,akkor ha nem hangkommunikacioval akartok tarsalogni
-
dzsoni
senior tag
Van itthon egy hálózatom. Rajta vannak a gépeim + 4 másik szomszéd gépe, és az a gondom, h ha valami kínunk van 1mással akkor felhívjuk 1mást telefonon, és ez így nem túl praktikus. A kérdésem az, h tud e valaki olyan chat szerü progit amit le7 használni helyi hálón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest