- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Minap olvastam, hogy az USA nem hagy orosz (sic!) és kínai alkatrészeket beépíteni a kocsikba, merthogy mit művelhetnek vele, amit nyilván csak nekik szabad.
ABS, ASR oké, ha egy erős kocsit vezet a ember, a biztonság kedvéért, mert lehet, h 9/10 jól adagolom a féket/gázt, de ne szívjak (és más se), ha az 1/10 jönne be), a többi mind csak a szar hardver elfedésére szolgál.
No meg a vezető figyelmének elterelésére, arra viszont tökéletesek.
A másik, hogy régen nem akartam Alfa GT-t, mert milyen nagy (no meg fronthajtás), a minap meg nézem, milyen cuki, lapos sportkocsi áll ott a böszme batárok közt a távolban, hát közelebb érve nem egy Alfa GT lett?Szinte el sem hiszem, mekkora egy Countach, amely azért autó a javából.
dokanin: Volt Predatorom, Inteles, frankó gép volt (i5, GTX970), külső monitoron játszottam 1440p-ben magas grafikán kb. minden játékkal évekig. 6 és fél évesen még jó áron eladtam. Kutya baja nem volt, csak az akku csökkent fél órásra. Anno fele annyi fizetésből, mint a mostani, meg tudtam venni, a mostaniból meg 2* annyit kéne dolgozni egy hasonló kategóriájú laptopért, szóval nálam a laptop majd egy szép, nagy bőrönd lesz, amelybe bepakolom az asztali cuccot, ha utazom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Áááá, az önvezetés a másik halálom, a szenzoroskamerás mindenséggel, meg a tablet műszerfalakkal.
Ha autó, akkor minél analógabb, annál jobb. Optimális esetben legfeljebb az ablak elektromos, meg a fűtés. Talán még a befecskendezés, de a tetőablak már jobb manuálban, ahogy a botváltó is, és még szervokormány sem köll. Raw is best.
-
Predatorr
őstag
Először megérteni kéne sokszor...
A „neked AI kell” reklámszlogent én úgy fordítom, hogy „nincs elég eszed, majd segítünk, szegényke”. Használom a természetest, amíg lehet.
Az önvezetés pl. eléri a ló/szamár/teve 100 000 éve szinte hibátlanul működő szintjét?Akkor ne adjon el nekem „intelligenciát”, aki még a kisebb feladatot sem tudja megoldani.
-
dokanin
aktív tag
Predatorból igazán lehetett volna AMD alapú is.
-
Predatorr
őstag
Az AI hívószó?
Persze, már akinek. Biztonságra ügyelőknek tutira nem.
-
ROBOTER
addikt
Az a 18-as olyan szolíd, hogy munkára is bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exkluzív órák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest