Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Minap olvastam, hogy az USA nem hagy orosz (sic!) és kínai alkatrészeket beépíteni a kocsikba, merthogy mit művelhetnek vele, amit nyilván csak nekik szabad.
ABS, ASR oké, ha egy erős kocsit vezet a ember, a biztonság kedvéért, mert lehet, h 9/10 jól adagolom a féket/gázt, de ne szívjak (és más se), ha az 1/10 jönne be), a többi mind csak a szar hardver elfedésére szolgál.
No meg a vezető figyelmének elterelésére, arra viszont tökéletesek.
A másik, hogy régen nem akartam Alfa GT-t, mert milyen nagy (no meg fronthajtás), a minap meg nézem, milyen cuki, lapos sportkocsi áll ott a böszme batárok közt a távolban, hát közelebb érve nem egy Alfa GT lett?
Szinte el sem hiszem, mekkora egy Countach, amely azért autó a javából. dokanin: Volt Predatorom, Inteles, frankó gép volt (i5, GTX970), külső monitoron játszottam 1440p-ben magas grafikán kb. minden játékkal évekig. 6 és fél évesen még jó áron eladtam. Kutya baja nem volt, csak az akku csökkent fél órásra. Anno fele annyi fizetésből, mint a mostani, meg tudtam venni, a mostaniból meg 2* annyit kéne dolgozni egy hasonló kategóriájú laptopért, szóval nálam a laptop majd egy szép, nagy bőrönd lesz, amelybe bepakolom az asztali cuccot, ha utazom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Áááá, az önvezetés a másik halálom, a szenzoroskamerás mindenséggel, meg a tablet műszerfalakkal.
Ha autó, akkor minél analógabb, annál jobb. Optimális esetben legfeljebb az ablak elektromos, meg a fűtés. Talán még a befecskendezés, de a tetőablak már jobb manuálban, ahogy a botváltó is, és még szervokormány sem köll. Raw is best.

-
Predatorr
őstag
Először megérteni kéne sokszor...
A „neked AI kell” reklámszlogent én úgy fordítom, hogy „nincs elég eszed, majd segítünk, szegényke”. Használom a természetest, amíg lehet.
Az önvezetés pl. eléri a ló/szamár/teve 100 000 éve szinte hibátlanul működő szintjét?
Akkor ne adjon el nekem „intelligenciát”, aki még a kisebb feladatot sem tudja megoldani.
-
dokanin
aktív tag
Predatorból igazán lehetett volna AMD alapú is.
-
Predatorr
őstag
Az AI hívószó?
Persze, már akinek. Biztonságra ügyelőknek tutira nem.
-
ROBOTER
addikt
Az a 18-as olyan szolíd, hogy munkára is bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az ember persze nem állat.
No meg a vezető figyelmének elterelésére, arra viszont tökéletesek.
Szinte el sem hiszem, mekkora egy Countach, amely azért autó a javából.
Persze, már akinek. Biztonságra ügyelőknek tutira nem.