- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
"Egyértelmű, hogy pontos adatokat a részletes tesztek után tudunk majd, azt hittem ez nyilvánvaló." vs "Hát ha a 9070XT 479$ lesz, akkor nagyon el akarják adni. Mert teljesítményben kb. 5070/5070Ti szint körül lesz"
Szerintem nyilvánvaló, hogy a két idézet együtt nem sok logisztikai keretrendszerben összeegyeztethető.
-
Predatorr
őstag
Tárgyas ragozás, ugye...
zalchi: Igénytelen vagyok, elég nekem a 4k maximum grafikával (blur és lencsetorzítás nélkül, mert egyik sem valóságos). Azt hajlandó voltam megfizetni, a szimpla framegent még elfogadom, ha muszáj, de ahol 4 képkockából 1 valódi, ott már szerintem csak csalásélmény van, hiszen a játék mindössze negyedét látod, a többi illúzió. Anélkül kb. semmi előrelépés grafikában. Sebaj, majd az újabb játékokat "elfelejtik" DLSS4 alatt optimalizálni, hogy eladják a next gent.
-
hokuszpk
nagyúr
ha a jatek tamogatja az fsr framegent, akkor AMDnel mar reg van multi framegen, csak trukkozve.
a driverben kell bekapcsolni a "fluid motion frames" -t, oszt akkor a jatek general ket kepkocka koze 1 -et, a driver meg az elozo es a generalt meg a generalt es a kovetkezo koze 1-1 -et -
zsirfecske
addikt
egyben vagyok biztos, hogy ha ha jól áraznak, azonnal le kell csapni megjelenéskor a legjobb ár/érték arányú karikra, mert pár hétig hiány lesz, és az árak csak felfelé mennek majd. hosszabbtávon persze olcsóbb lesz minden, föleg ha az intel is kihozza a saját karikat.
és amúgy meg is van a hivatalos magyarázat a nem bejelentésre. marketing bs, de azzal együtt hogy árat akarnak illeszteni, makes sense.
-
privacy99
senior tag
Annyit hozzátennék, hogy 60fps a javasolt minimum frame gen nélkül, ez alatt lehetnek gondok vele. Szóval nem teljesen igaz, hogy "ingyen fps", ahogy sok helyen olvasni. Pl. az nem javasolt, hogy 20-30 fps-nél bekapcsoljuk, és akkor lesz 40-60 stb. Ez persze az eddigi megoldásokra vonatkozik, azt nem néztem, hogy a DLSS4-ben lévőnél van-e ilyen feltétel.
-
hapakj
őstag
Hja. Az Indiana Jones játék az első ami elavulttá tette számomra. S nem teljesítményben hanem, képességekben. Review alapján teljesen jól megy az a játék 3060-osokon is, amik meg igazán gyorsabbak az 1080Ti-nál, csak tudnak Raytrace-t.
Szerintem az 1080 / 1080 Ti egy olyan időtálló széria lett amit az nvidia mai napig bán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged