- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Tárgyas ragozás, ugye...
zalchi: Igénytelen vagyok, elég nekem a 4k maximum grafikával (blur és lencsetorzítás nélkül, mert egyik sem valóságos). Azt hajlandó voltam megfizetni, a szimpla framegent még elfogadom, ha muszáj, de ahol 4 képkockából 1 valódi, ott már szerintem csak csalásélmény van, hiszen a játék mindössze negyedét látod, a többi illúzió. Anélkül kb. semmi előrelépés grafikában. Sebaj, majd az újabb játékokat "elfelejtik" DLSS4 alatt optimalizálni, hogy eladják a next gent.
-
Predatorr
őstag
válasz
makkmarce #28 üzenetére
Neked is: olvasok. Az, h a PH mélyen hallgat az egész 50x0 sorozatról (ott a 10% 4080 vs 5080), nem jelenti, h semmit nem tudni róla, legföljebb a csak innen tájékozatlanódók.
Chrys: hajj, gondoltam, 5080-as laptopot veszek majd (Acert), erre mind AI!
Kémszoftverrel, kémhardverrel, kismillió biztonsági réssel.
Talán majd kiszórnak 4090-es raktárkészletet valahol...Worxland: hát jó pár játék megzabálja a 14-16GB RAM-ot is 4k-ban.
-
Predatorr
őstag
Magyarul asszem pcgurun láttam, de nem mentek el ilyen linkeket. A 30%-ot minden genváltásnál belengetik. Persze majd tesztekből kiderül.
Hát a 4080 is visz mindent, legföljebb szájbőrpankban benyomom a dlss-t. Persze vannak optimalizálatlan játékok, amelyekben pár fps-re zuhan bármi, és VR is kiesik nálam.
-
Predatorr
őstag
Onnan, hogy olvasok híreket, mint jeleztem. Nem valószínűsítgetek. Hardver alapján 5% javulást írtak 5080-ra 4080 Superről, annak sebességét meg a sima 4080-asom is hozza OC. 4090 vs 5090 nem nyilatkoztam %-ot, de váltani, amikor 4k-ban is mindent visz maxon, miért? Utóbbiról annyit írtak, hogy nagyobb teljesítményugrás (de minek), irdatlan fogyasztással.
-
Predatorr
őstag
NEM PH-n már kb. minden megjelent az érkező VGA-król, főleg nV-ról. Még tavaly.
Nem mindenki csak reklámújságot olvas.
Gjndolok, az AMD fogyasztása megint az egekben kesz idle és videó lejátszás alatt is.
4080-at nem éri meg lecserélni, 5-10 % gyorsulásért, szerintem 4090-et sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged