- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
zsirfecske #144 üzenetére
Hát ha a 9070XT 479$ lesz, akkor nagyon el akarják adni. Mert teljesítményben kb. 5070/5070Ti szint körül lesz, és akkor a 9070 425$ ?
-
BaLee
addikt
válasz
zsirfecske #140 üzenetére
Tudom, de az EU átlag áfa 20% körül van szóval arra itthon még 7% biztosan rámegy.
-
makkmarce
őstag
válasz
zsirfecske #140 üzenetére
ha tényleg jól hasítanak, akkor majd az NV mellé árazzák őket, csodák nincsenek.
-
Ragnar_
addikt
válasz
zsirfecske #123 üzenetére
(Nem működik a link.) Olyat is hallottam már, hogy esetleg driver optimalizás is lehet a háttérben az AMD-nél az árillesztés mellett.
-
Ragnar_
addikt
válasz
zsirfecske #120 üzenetére
Plusz jobb RTX teljesítmény is lesz elvileg. Egy 4070Ti körüli teljesítménnyel és felskálázás minőséggel 200k körül 9070-el én is elégedett lennék, akkor megfontolnám a vásárlást, de nem venném biztosra a 200k-t induláskor a 9070-re, bár attól nyilván megeshet.
-
válasz
zsirfecske #50 üzenetére
Na ok ezért nem áll össze ez a sztori így a fejemben,amióta megláttam a 3x8 pines csatit es a hűtőket.Az ilyen 400 W koruli kartyakra való. Egy 7900 GRE hez nem kellene ez.vagy extreme magas orajelet lehet elerni vele es akkor nem 7900 GRE vagy passz.
-
válasz
zsirfecske #46 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy olyan nagyon sokat tudnak variálni AMD nél. Épp néztem a hűtéseket 3x8 pines kártyák hatalmas batár hűtőkkel. Ezek nem szoktak azért 4-500 dolláros kategóriába tartozni.
-
válasz
zsirfecske #42 üzenetére
Ok csak mi van akkor ha az Nvidia nem mutat be mást csak az 5080- esetleg 5090 kártyát?Arra várhatnak ha teljesítményben más dimenzióba jön a 9070..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged