Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sajnos elég sok kritikus alkatrész van aminél méretben vagy másban kompromisszumot kell kötni. Ilyen a lap, szerintem nekem is kb. 10 éve volt utoljára hivatalosan mITX lapom, de gép folyamatosan van mITX házzal és kis, még beférő mATX lappal. Mostanában a normál mATX-ek sem mennek csodaszámba ha beférnek viszonylag kis, gyk. az alaplaphoz mérhető oldalnagyságú házba. A másik kritikus pont a táp. SFX, TFX-ből nehéz (volt anno) halk példányt szerezni, ha viszonylag nagyobb fogyasztású konfig kell akkor az ATX is játszhat, ilyenkor 2x élhosszúságú kockaszerű házak jók szoktak lenni, lp hűtő, stb... mellett beférhet. Mondjuk az ATX táp rohadt nagy, ha már méretcsökkentés és nincs dvga akkor nekem a paneltáp az elsődleges megoldás. Ha pedig a fogyasztás miatt, dvga miatt pl. nagyobb kell akkor inkább azon filozofálok én is, hogy miért is kell annyira lecsökkenteni a méretet. Így is-úgy is problémákat halmozunk. Még kicsit nagyobb házban, előre rakott táppal dvga-s, rendes hűtős vagy mini AIO-s megoldás is elég kompakt, ha már nincs is köze az mITX-hez nagyon... de még talán az élhető lehet ha mégis arra van szükség. Nekem ezek fényében a cikkben lévő ház dimenziói továbbra is elég furák. Biztos van ahova pont ez illik, de talán nem a legáltalánosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest