- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Azért "alkalmatlan", mert nem fér bele a laptopba. És nem akarom külön cipelgetni.
Nem mondom, hogy általános, de volt már, és mivel régi motoros vagyok (illetve van asztali gépem is, HDD-kkel, SSD-kkel), HDD-n tapasztalatom szerint ritkábban fordul elő. Nem kell nagy adatvesztésekre gondolni, de a múltkor a (tény, több éves) samsung 960 4tb sata2 SSD-mről pár tucat MB whatsapp kép elveszett... és nem örültem.
A cloud egy megoldás (használom is, módjával), de nem mindenre, és nem mindenhol. (nem véletlenül van laptopom, utazáskor nem mindenhol van rendes net).
-
Dr. Akula
félisten
"Cloud is tud ezt-azt amit otthon nem tudsz megoldani"
Főleg turkálást az adataid közt. Ha nyilvánosságra akarsz hozni valamit, ennél jobb helyre nem is tehetnéd.
Jó lenne a binyókat kiváltani valamivel, de amíg az SSD sérülékenyebb, addig mivel? Napi mentésre, ideiglenesen jó az is, de időnként át kell írni vinyóra mielőtt eltűnik. Ami akár kábelhibától is lehet, 2 Kingston XS2000-em is rendszeresen leformázódott mire rájöttem hogy a kábel a szar. Pontosabban nem szar, csak kevésbé zavarvédett, karcsúbb USB szabványra van hitelesítve, és amíg Gen 1-en kommunikáltak, addig jó volt, Gen 2-n meg már nem, és ezt nem volt képes a port és az eszköz lekommunikálni egymással, úgy döntöttek majd rájövök hogy elszállt mindenem. És természetesen csak leválasztás után szart be, tehát a következő rádugásig azt hihettem hogy minden rendben. És itt nincs Getdataback és hasonlók...
-
Chiller
őstag
Azért lehetne pár lépcsőfok a klimatizált vitrinbe tartott gránit kőtábla és a vízzel hűtött PCIE5.0 SSD között.
Magyarul szerintem elvárható, hogy egy TLC SSD azért legalább 1 évig ne veszítsen 1 byte adatot se (normál használat közben - ha nem gyártási hibás). Vagy ha nem, kapható legyen SLC-s. Vagy tegyenek rá hibajavító algoritmust+tartalék tárat+ramot, és csökkentsék némileg az user által hozzáférhető méretét.
Főleg ha már nem tudok berakni HDD-t egyik laptopba se. A mai külső HDD-k meg megint csak alkalmatlanok bármilyen archiválásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest