- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Nem tudom, nekem a cloud az még mindig megbízhatóbb mint az itthoni archiválással bohóckodni. Mondjuk hobbynak jó lenne itthonra egy NAS aztán azt simogatni meg mittomén, de nekem nincs kedvem azon remegni mikor ki száll el, mi megbízható, mi nem.
No offense, abszolut megértem hogy nem mindenki bízik meg a clodban, de szvsz biztonságosabb (IT sec szemszögből) mint a házilag barkácsolt (többszintes) firewall, plusz backup szempontból is nagyon más kávéház mint a RAID X tömbök. Szakemberek, mérnökök dolgoznak rajta, én meg megfizetem őket, azt a havi pár £-t csokira is elkölteném.🤷🏼♂️ Ha a saját órabéremet veszem, hogy ezzel foglalkozzak, roszabbul jön ki a dolog😁Nekem a HDD a másodlagos, amire olykor szükségem lehet arról van egy copy itt is, mégiscsak gyorsabb az elérés, de az hogy csak arra bízzak adatot, azért meredek.
-
sb
veterán
Miért alkalmatlanok a HDD-k? Vagy akkor miért kellene tudnia az SSD-nek amit az se tud?
Egyébként archiválási célokkal (nyilván nem 1000 évre) az optikai adattárolók (is) készültek. Ma persze a kapacitás már probléma, de gyanítom ha lenne rá igény akkor megvehetnénk a boltban.Az adatvesztéshez bevallom nem értek: TLC-nél ez vmi konkrétan kimért és általános dolog? Mert fizikailag a többi is tud ilyet, sőt, fizikailag is jóval sérülékenyebb. Adatkorrekciós megoldások meg léteznek egyébként, tudtommal SSD-n is vannak eleve, ahogy optikai tárolókon is.
@Dr. Akula
Reális is hogy otthonra 2 milláért veszel DLT magnót...
Ahelyett mire kell neked mentésként az SSD amire a HDD nem jó? Nem tudtuk még meg.szerk: Cloud is tud ezt-azt amit otthon nem tudsz megoldani ha esetleg több kellene.
De gondolom az se jó, épp a kettő között kellene valamit. -
S_x96x_S
addikt
> és a vízzel hűtött PCIE5.0 SSD között.
jön az újabb generációs Gen5 SSD - s azokat notebookok-ba is be lehet építeni.a másik reményem az Airjet hütés https://www.froresystems.com/
> TLC chipes SSD-im vannak mindenhol (helyhiány elsődlegesen -
> lásd laptop, na meg tetszik a sebesség is),
> de bizony még így is sokszor gond az adatvesztés.
tényleg nem árt alaposan megfontolni, hogy milyen SSD-t
szerzünk be.
- általában nem árt túlméretezni
- és >= "1200 TBW elméleti élettartam"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest