- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jaja, ha van elég ram én is a vm xp-t javaslom
Nálam is fent van egy darab grafikai progi miatt (coreldraw), ssd-n csöcsül az image, kb. 3 mp a boot (nem mintha újrainditgatnám), rettenet gyors. Lenne is egy idevágó OFF kérdésem: Hogyan kell azekszpít teljest szeparálni a internet-től? Belső hálózat kell, szóval a lekapcsolom a hálókártyát nem játszikNem szeretném ha összeszedne vmit ez a marhabiztonságos rendszer - igaz nem böngészek rajta - de biztos ami biztos.
-
én így csinálnám:
yum info nagios* - ezzel kilistáz minden csomagot ami a tárolókban (és a gépeden) van nagios kezdettel. Itt megkeresed azt amelyik kell és yum install nagios-akármi.akármi paranccsal felteszed. De ha van yumex-ed (és gui-d) abban szépen grafikusan is megteheted a fentieketyum install yumex
-
Én gparted-el live rendszeren nem egyszer méreteztem már át mindenféle particiókat. Volt, h egy vinyón volt win (ntfs), fedora (ext x, root és /home külön) és adnom kellett még a win-nek helyet (vajon miért...?) elvettem a home-ból - és ha már állítgattam adtam a root-nak is - azóta is tökéletesen megy a rendszer
-
Gondlom vmit elszúrtál a tároló felvételénél, így vedd fel
-
Az xp-t hagyjuk, azt fél / egy évente újra rakta az ember - és nem azért mert új kiadás jelent meg
De pl.: fedora. 16 óta azt használom. Ha jól rémlik a notimra 17 került és csak azért raktam újra a 18al mert ssd került bele. Azóta megélt 2 "nagy" frissítést - mindig béta állapotú kiadással - és semmi baja. Az olyan apró hibákat leszámítva, h nincs mindig megfelelő kernel modul "mindenhez", de eggyel régebbi kernel-el indítva megy minden és pár nap felteszik a frissítést. Mit akartam ezzel azt már nem tudom...
A tv meg pont rossz példa (részemről) én 1-2-3 évente késztetést érzek a cseréjére...
-
Leszedtem a dvd iso-t, feltettem vbox-ba. Nem tudom mit nem állítottam be a telepítésnél de egy parancssort kaptam
Ez így normális? Azóta fent a gnome de azért mégis... Mi van azon a dvd-n? Vagy onnan is telepíthettem volna (parancssorból) a dolgokat? Na mindegy
Nézegetem, ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest