- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Standard asztali gép
(Asus p8B75-V alaplap, i5-3330 CPU @ 3.00GHz
- DVI-kimenet támogatása max. 1920 x 1200 (@ 60 Hz) felbontással
- RGB-kimenet támogatása max. 2048 x 1536 (@ 75 Hz) felbontással)
)
Idáig csak CLI, illetve távolról webmint használtam. Ehhez kiváló volt a KTC crt monitor. Most távoli asztalt kell használnom. ezért újítottam GUI-val.
( Dell 2915 monitor (21:9 display with Wide Full-HD 2560 x 1080))DVI csatlakozót használok.
Vladi kérésére:
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor DRAM Controller (rev 09)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor PCI Express Root Port (rev 09)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Xeon E3-1200 v2/3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09)
00:14.0 USB controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family USB xHCI Host Controller (rev 04)
00:16.0 Communication controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family MEI Controller #1 (rev 04)
00:1a.0 USB controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #2 (rev 04)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 1 (rev c4)
00:1c.4 PCI bridge: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family PCI Express Root Port 5 (rev c4)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #1 (rev 04)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev a4)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation B75 Express Chipset LPC Controller (rev 04)
00:1f.2 SATA controller: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family 6-port SATA Controller [AHCI mode] (rev 04)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family SMBus Controller (rev 04)
03:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 09)Azt hiszem, minden adatot betettem.
-
Vladi
nagyúr
-
Tim82
félisten
Nem tudom, az ID első része nekem sima hack'n'slash, persze annak meg jó. A másodikat viszont szeretem, jó a történet és jól sikerült a D&D 3rd edition szabályrendszer implementálása.
A BG-t, PT-t meg történet és karakterinterakciók miatt szeretem jobban az ID-knél.
Valószínűleg rászánom magam majd valamelyik GOG-os akcióban az újra megvételükre... előbb-utóbb. Az eredeti játék amúgy elvi kérdés nálam.
-
Tim82
félisten
Én még onnan sem szeretném egyelőre újra megvenni őket, hiszen itt figyelnek a polcomon.
Win 7-nél annyi a nyűg, hogy csak csökkentett módban lehet az eredeti (nem modernizált) verziókat feltenni. Meg az általános probléma, hogy widescreen felbontásokat nem támogatnak. Erre van mod - ami pont az én Baldur's Gate verziómmal nem működik.
A kacsacsőrt milyen irányba kell értelmezni?
(Mármint fura lenne, ha az ID lenne a jobb, de persze ízlés kérdése.)
-
Tim82
félisten
Igen, sajnos erre már rájöttem (#130). xfs_growfs parancs van, de azzal is csak növelni lehet.
Nem mondom, ha kezdőként meg tudnám oldani a beállításaim backupját, akkor talán megcsinálnám elölről a telepítést, de elég sok dologgal megszenvedtem ahhoz, hogy nem szívesen ugrok neki újra.
Gondolom, a partíciókon lévő fájlrendszer átkonvertálásával adatvesztés lesz minimum.Never mind, csak nézegetem a Disks menüpont-beli lehetőségeket. -
Rimuru
veterán
Mikor DOS volt akkor az emberek hány százaléka használt gépet, és most mennyi ennek az aránya?
Az XP is tökéletes példa, ma is hányan használják, mennyit változott 10 év alatt?
N0zer0: Csak az azzal van a baj hogy egyből szarozod az egészet. Igazad van hogy szerverre való, de használható desktopnak is (aki akarja az meg hegeszti is) úgyse annak lesz ajánlva aki most kezdi el a Linux ismereteit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest