Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
Mizo
tag
Korábbi problémám ügyében felvettem a kapcsolatot pár szakemberrel is, és bár az alaplapom leírásában szerepel a Jumper-free, de úgy tűnik, hogy valóban nem lehet erre rábírni. Mind1, jumper segítségével a 2 GHz-es Celeron procim simán viszi a 2,67-et és maximális terhelés mellett sem megy 52 fok fölé. Sajnos ennél feljebb a jumperek adta szűk mozgástér miatt nem tudok menni, és bár valóban fix a gyorsítótár nagysága, de ekkora emelés már valóban érezhető sebességnövekedést eredményez.
-
Mizo
tag
A memóriával egybe van kötve, ahol lehet 133, 266 és 333 Mhz, míg a procinál mindössze 100 és 133, vagyis összesen 6 különböző kombináció van. Az alapértelmezett állapot a 100/266, így kezdetben 266-on ''pörögtek'' a 333-as ram-jaim. Viszont a szorzózár miatt ezt azt jelenti, hogy ebben a lapban max. 2660 MHz-re (20*133) húzható a proci?
-
Mizo
tag
Sziasztok!
Kisebb problémám van az alaplapommal és ezzel kapcsolatban kérném hozzáértők segítségét. 2 Ghz-es, Northwood magos Celeron procim van, amit jelenleg csak jumperrel tudok tuningolni, mivel az erre vonatkozó opciók a Biosban nem érhetők el. Az alaplapom Asus P4S533-VM, átnéztem a kézikönyvét is, de nem találtam benne információt a ''jumper-free'' állapot létrehozásához.
Előre is köszönök minden segítséget!
Mizo
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest