Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Tegnap mégegyszer átnéztem a kedves bios-mat, s sikerült beállítanom. Fsb-t 125-re raktam, így az AGP/PCI freki is igen megemelkedett. Én láma azt hittem ha világos kéken jelezz nem aktív, de amikor entereztem rá engedte, hogy fel vagy le állítsam a frekit. Így visszaraktam 66/33-ra s lőn csoda minden klappolt. A ramjaim 333-sak ezért úgy gondolom, hogy többet nem nagyon bír, hisz 125fsb ram clock 333mhz. Vagy azért ez is mehet följebb. Eme emelés által az everestben memória olvasásra több mint 400mb/s írásra 200mb/s emelkedést sikerült elérni. Ramok elérési idejét is állítottam ennek eredménye 20mb/s olvasásra írásra 10mb/s. -
Frank83
csendes tag
válasz
Zethepolee #98 üzenetére
Igen, stabil is, 17*125-ös fsb-n!
130-on már nem megy abszolút! -
Demented666
csendes tag
Thx!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- RAID
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest