Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• turbodiesel

csendes tag

válasz mycso #2366 üzenetére

Na frankó! Úgy látszik volt mit felfedezni még a BIOS-on. Sőt meghúzattam a procit AI Overclockkal 20%-on (nem overspectrummal!) azaz 3.084-en, és miután visszaállítottam a BIOS-t alapra, északi híd chipsetjébe a RAM-nak 400MHz-et és Ultra módot adtam igaz csak Single Channelben mert csak egy 512-esem van, rájöttem hogy így lett 3x gyorsabb a gép. És úgy néz ki, hogy az integrált LAN-om is helyreállt mert ezúttal, hogy elfelejtettem kikapcsolni a BIOS-ban, nem tett ki felkiáltójelet a windows hanem simán kirakta az x-es ikont. (Néztem is nagyokat!) köszönöm a segítséget, a VGA-ventinek meg megy egy flakon CHIP Spray :DD aztán úgy néz ki mégis jó ez a cucc. De ezen ki vagyok akadva: ha egyszer a D jelzést alkalmazták a Pentium D duplamagos prociknál, akkor eléggé félrevezető a celeron D-knél mert ahogy mondottad semmi köze hozzá. Hurrá egy újabb üzleti fogás az Inteltől. Viszont akkor az én felfogásom szerint 1. helyen áll a sima Pentium széria, 2. helyen áll a Celeron D széria, és a 3. helyen foglal helyet a Celeron kategória, ha a 478-as sorozatokat és a korai 775-ösöket nézzük. Javítson ki valaki ha nem így van. Mondjuk ha azon kívül semmi extra különbség nincs a Celeron D-knél mint amit elmondtál, akkor nagyot csalódtam az egészbe, és kellemesen a 2.8-amba :C . De legalább kiderült az is, hogy jobb a sima P4 mint a CerkaD :R Legközelebb az Xp fos multiprocesszoros kerneléről faggatom a társaságot!

Új hozzászólás Aktív témák