Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbodiesel
csendes tag
Na frankó! Úgy látszik volt mit felfedezni még a BIOS-on. Sőt meghúzattam a procit AI Overclockkal 20%-on (nem overspectrummal!) azaz 3.084-en, és miután visszaállítottam a BIOS-t alapra, északi híd chipsetjébe a RAM-nak 400MHz-et és Ultra módot adtam igaz csak Single Channelben mert csak egy 512-esem van, rájöttem hogy így lett 3x gyorsabb a gép. És úgy néz ki, hogy az integrált LAN-om is helyreállt mert ezúttal, hogy elfelejtettem kikapcsolni a BIOS-ban, nem tett ki felkiáltójelet a windows hanem simán kirakta az x-es ikont. (Néztem is nagyokat!) köszönöm a segítséget, a VGA-ventinek meg megy egy flakon CHIP Spray
aztán úgy néz ki mégis jó ez a cucc. De ezen ki vagyok akadva: ha egyszer a D jelzést alkalmazták a Pentium D duplamagos prociknál, akkor eléggé félrevezető a celeron D-knél mert ahogy mondottad semmi köze hozzá. Hurrá egy újabb üzleti fogás az Inteltől. Viszont akkor az én felfogásom szerint 1. helyen áll a sima Pentium széria, 2. helyen áll a Celeron D széria, és a 3. helyen foglal helyet a Celeron kategória, ha a 478-as sorozatokat és a korai 775-ösöket nézzük. Javítson ki valaki ha nem így van. Mondjuk ha azon kívül semmi extra különbség nincs a Celeron D-knél mint amit elmondtál, akkor nagyot csalódtam az egészbe, és kellemesen a 2.8-amba
. De legalább kiderült az is, hogy jobb a sima P4 mint a CerkaD
Legközelebb az Xp fos multiprocesszoros kerneléről faggatom a társaságot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
aztán úgy néz ki mégis jó ez a cucc. De ezen ki vagyok akadva: ha egyszer a D jelzést alkalmazták a Pentium D duplamagos prociknál, akkor eléggé félrevezető a celeron D-knél mert ahogy mondottad semmi köze hozzá. Hurrá egy újabb üzleti fogás az Inteltől. Viszont akkor az én felfogásom szerint 1. helyen áll a sima Pentium széria, 2. helyen áll a Celeron D széria, és a 3. helyen foglal helyet a Celeron kategória, ha a 478-as sorozatokat és a korai 775-ösöket nézzük. Javítson ki valaki ha nem így van. Mondjuk ha azon kívül semmi extra különbség nincs a Celeron D-knél mint amit elmondtál, akkor nagyot csalódtam az egészbe, és kellemesen a 2.8-amba
. De legalább kiderült az is, hogy jobb a sima P4 mint a CerkaD
Legközelebb az Xp fos multiprocesszoros kerneléről faggatom a társaságot!