- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
footy
addikt
Bocsi nem írtam le,hogy mind a kettőben sd van.Tehát az enyémben 64mbsd 64bites a másikban pedig 64mbsd 128bites. Gondolom ez azért már nem mind1.Egyébként kösy az eddigi hozzászólásokat asszem beújítok egy Radeonra ;] abból érdemes megvenni az olcsóbb fajtát,melyiket?
-
footy
addikt
Rá lett tapintva a lényegre.Az én videókarimban a ram 64bites a másik gépben pedig 128bites videókari van. A noname átka :O
-
footy
addikt
A legújabb furcsaság az,hogy a Hot Pursuit 2 nekem(duron) majdnem hogy akadásmentesen megy a haveromnak(celeron) pedig képregény.A 3dnow! utasításkészlet előnyei?
-
footy
addikt
Én indítottam ezt a fórumot csakhát kizártak. :0 Na mind1.Volt 1 pár adat ami nem szerepelt az elején.Tehát az op.rendszer dur konfigon először 98 majd ME a 40.72-es driverrel(ez azonos volt mindkét gépen) a cel konfigon pedig XP mind2 gépben noname gef2 van.Összegezve kevés a ram dur konfigban és a lap sem jó(mennyivel rosszabb?) és a videókártya is xar?
Aktív témák
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest