Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
ja, annyi baja volt h a memoria modulok mellett az agp alatt megsult egy ic
-
Keksz
senior tag
mar akkor ezt is megtanultam
komolyan addig huztak halasztottak es mindig kitalaltak vmit (h szakszerutlen ez, szakszerutlen az), amig azt mondtam h jo akkor elviszem a gepet es veszek mashol 1 uj lapot
termeszetesen en is mondtam h nem a komplett gepre van garancia, mert a szamlan is minden kulon volt, meg nem is vettem mindent meg 1 gephez, meg gari jegy sem volt rajta ...
szoval akkor inkabb az volt h lejart nekik a nagykernel a gari es ezzel akartak kibujni ... -
Keksz
senior tag
ertem, koszi az infokat
es total 1et ertek azzal hogyha vmi normalis aron lenne kaphato v ha felnonenek a berek az arakhoz akkor nem azt neznem h mit tudok afa nelkul megvenni, es mi az amit feketen
mert pl afaval megveszek vmit, es tonkre megy akkor addig fogjak rad a dolgot mig total azt hozzak ki h a Te hibadbol tortent a dolog
(nem ide tartozik, de ez volt oktoberben az alaplapommal, gari elott 14 nappal leegett, szgepes boltba ahol vettem ott raktak be, majd ott epitettek at a gepet masik hazba, de sajnos az akkori szamlan csak annyi szerepelt h atepites az nem h mit raktak at, es igy szakszerutlen osszeszerelesre fogtak es nem kaptam gariba semmit, azzal jottek h a videokartya nem ott lett vasarolva, sajnos az mar az atepites elott megvolt csak nem volt feltuntve h azt is ok szereltek be, majd egy ott dolgozo ismerosnek meg azt is mondtak h el volt torve az alaplap, egy alaplap?!?! ami be volt szerelve ...
boltot nem mondok, de az uj alaplapom nem ott vettem, igaz nem feketen, de nem nagyon erdekel h 3 ev garancia van ra!!!- ha tonkre megy akkor ugysem cserelik ki mert mindig a vasarolo a hibas ...) -
Keksz
senior tag
válasz
üzenetére
''Továbbra is várjuk azokat az állampolgárokat, akiket zavar, hogy mások bűncselekményekből gazdagodnak meg.''
masok meg abbol gazdagodnak meg h nEm csinalnak semmit az orszagert
engem pl a sok politikus zavar aki semmit nem csinal ...
mindjart irok is a BMnek egy levelet ...
Ha 200ezeret keresnek en is megvennem az artisjus matricas dvd lemezt es rairnam a dokumentumaimat, mivel nem is lehetne masom a gepemen, mert mindent meg tudnek vasarolni eredetiben, nem?!
persze ez a jogdijas baromsag is csak itthon van igy, ami ki is derult a levelbol ...
mindenki elmehet a ''tudjatok hova gondolom''
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest