Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keksz

senior tag

ertem, koszi az infokat

es total 1et ertek azzal hogyha vmi normalis aron lenne kaphato v ha felnonenek a berek az arakhoz akkor nem azt neznem h mit tudok afa nelkul megvenni, es mi az amit feketen

mert pl afaval megveszek vmit, es tonkre megy akkor addig fogjak rad a dolgot mig total azt hozzak ki h a Te hibadbol tortent a dolog

(nem ide tartozik, de ez volt oktoberben az alaplapommal, gari elott 14 nappal leegett, szgepes boltba ahol vettem ott raktak be, majd ott epitettek at a gepet masik hazba, de sajnos az akkori szamlan csak annyi szerepelt h atepites az nem h mit raktak at, es igy szakszerutlen osszeszerelesre fogtak es nem kaptam gariba semmit, azzal jottek h a videokartya nem ott lett vasarolva, sajnos az mar az atepites elott megvolt csak nem volt feltuntve h azt is ok szereltek be, majd egy ott dolgozo ismerosnek meg azt is mondtak h el volt torve az alaplap, egy alaplap?!?! ami be volt szerelve ...
    boltot nem mondok, de az uj alaplapom nem ott vettem, igaz nem feketen, de nem nagyon erdekel h 3 ev garancia van ra!!!- ha tonkre megy akkor ugysem cserelik ki mert mindig a vasarolo a hibas ...)

Új hozzászólás Aktív témák