Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
ertem, koszi az infokat
es total 1et ertek azzal hogyha vmi normalis aron lenne kaphato v ha felnonenek a berek az arakhoz akkor nem azt neznem h mit tudok afa nelkul megvenni, es mi az amit feketen
mert pl afaval megveszek vmit, es tonkre megy akkor addig fogjak rad a dolgot mig total azt hozzak ki h a Te hibadbol tortent a dolog
(nem ide tartozik, de ez volt oktoberben az alaplapommal, gari elott 14 nappal leegett, szgepes boltba ahol vettem ott raktak be, majd ott epitettek at a gepet masik hazba, de sajnos az akkori szamlan csak annyi szerepelt h atepites az nem h mit raktak at, es igy szakszerutlen osszeszerelesre fogtak es nem kaptam gariba semmit, azzal jottek h a videokartya nem ott lett vasarolva, sajnos az mar az atepites elott megvolt csak nem volt feltuntve h azt is ok szereltek be, majd egy ott dolgozo ismerosnek meg azt is mondtak h el volt torve az alaplap, egy alaplap?!?! ami be volt szerelve ...
boltot nem mondok, de az uj alaplapom nem ott vettem, igaz nem feketen, de nem nagyon erdekel h 3 ev garancia van ra!!!- ha tonkre megy akkor ugysem cserelik ki mert mindig a vasarolo a hibas ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest