- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
István
csendes tag
Én rengeteg princo-t vettem, magán célra és sorban mennek tönkre, egyszerűen lenyelem a tényt és kész, ezek a lemezek nem voltak a legjobbak. Most néznék másfajta lemez felé, dehát igy nehezebb...
Én nem jelentettem volna fel, azért mert ÉN hoztam egy rossz döntést, és egyébként is a princo dolog zsákbamacska, van olyan ami a mai napig tökéletes (Kb 1év), és van egy csomó, ami egy hónap alatt meghal... Most a szerencsétlen eladó honnan tudná, hogy most perpillanat milyet kap... nincs ráírva, hogy ez rossz princo, kézrátétel nem segít... stb.. meg már hallottam olyat is, hogy amelyik made in taiwan az az igazán jó.. no abból is volt rossz is jó is.. de most hogy nem lehet venni innen, csak azért mert princo-t is árultak hát kérem.... árultak ők más jobb lemezeket is, és azzal nem volt semmibaj, hát akkor meg miért kellett ez?
NEKEM RENGETEG PRINCO LEMEZEM TÖNKREMENT. DE LENYELEM A TÉNYT... NEM ŐK TEHETNEK RÓLA, HOGY GAGYI VOLT AZ A LEMEZ.
Auchanban is vettem már olyan cd lemezt, ami gagyi volt, elrontotta mindet a cd-íróm, mégsem jelentettem fel az Auchant...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox One
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem jelentettem volna fel, azért mert ÉN hoztam egy rossz döntést, és egyébként is a princo dolog zsákbamacska, van olyan ami a mai napig tökéletes (Kb 1év), és van egy csomó, ami egy hónap alatt meghal... Most a szerencsétlen eladó honnan tudná, hogy most perpillanat milyet kap... nincs ráírva, hogy ez rossz princo, kézrátétel nem segít... stb.. meg már hallottam olyat is, hogy amelyik made in taiwan az az igazán jó.. no abból is volt rossz is jó is.. de most hogy nem lehet venni innen, csak azért mert princo-t is árultak hát kérem.... árultak ők más jobb lemezeket is, és azzal nem volt semmibaj, hát akkor meg miért kellett ez?