Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WrongWay
üzenetére
Te miről beszélsz? Akkor engem meg miért érdekeljen hogy bezárták azt a boltot örülök neki ennyi. Egyébkén nem plakátolok BPn mert nem ott élek és nem is gyakran járok arra.
Én chaten és egyéb helyeken ahol lehet megteszem a magamét a princo ellen attól ne félj! Jobb mint a plakát.
Nem mondta senki, hogy valamit is tenned kellene. Engem sem kért senki. Ki hogy érzi úgy cselekszik. ENNYI , de feljebb már kifejtettem, hogy nem mindenki a fórumokra hagyatkozik. Elég ha hallja buszon, hogy valaki vett 100db princot. Az egyszerü ember megrendeli és megszívja. Nem olvasgat fórumokat a telefonos internetjén. De ez már megint csak egy példa.
Az a baj, hogy én értem amit mondasz és sajnálom, hogy nem tudsz tőlük vásárolni. Meg örülök, hogy te ilyen felfvilágosult vagy. De te meg sem próbálsz engem és az érveimet megérteni. Nem kell, hogy elfogadd csak fogd fel, hogy sokan voltak akik szarul jártak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest