- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WrongWay
üzenetére
Te miről beszélsz? Akkor engem meg miért érdekeljen hogy bezárták azt a boltot örülök neki ennyi. Egyébkén nem plakátolok BPn mert nem ott élek és nem is gyakran járok arra.
Én chaten és egyéb helyeken ahol lehet megteszem a magamét a princo ellen attól ne félj! Jobb mint a plakát.
Nem mondta senki, hogy valamit is tenned kellene. Engem sem kért senki. Ki hogy érzi úgy cselekszik. ENNYI , de feljebb már kifejtettem, hogy nem mindenki a fórumokra hagyatkozik. Elég ha hallja buszon, hogy valaki vett 100db princot. Az egyszerü ember megrendeli és megszívja. Nem olvasgat fórumokat a telefonos internetjén. De ez már megint csak egy példa.
Az a baj, hogy én értem amit mondasz és sajnálom, hogy nem tudsz tőlük vásárolni. Meg örülök, hogy te ilyen felfvilágosult vagy. De te meg sem próbálsz engem és az érveimet megérteni. Nem kell, hogy elfogadd csak fogd fel, hogy sokan voltak akik szarul jártak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest