- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WrongWay
üzenetére
Te miről beszélsz? Akkor engem meg miért érdekeljen hogy bezárták azt a boltot örülök neki ennyi. Egyébkén nem plakátolok BPn mert nem ott élek és nem is gyakran járok arra.
Én chaten és egyéb helyeken ahol lehet megteszem a magamét a princo ellen attól ne félj! Jobb mint a plakát.
Nem mondta senki, hogy valamit is tenned kellene. Engem sem kért senki. Ki hogy érzi úgy cselekszik. ENNYI , de feljebb már kifejtettem, hogy nem mindenki a fórumokra hagyatkozik. Elég ha hallja buszon, hogy valaki vett 100db princot. Az egyszerü ember megrendeli és megszívja. Nem olvasgat fórumokat a telefonos internetjén. De ez már megint csak egy példa.
Az a baj, hogy én értem amit mondasz és sajnálom, hogy nem tudsz tőlük vásárolni. Meg örülök, hogy te ilyen felfvilágosult vagy. De te meg sem próbálsz engem és az érveimet megérteni. Nem kell, hogy elfogadd csak fogd fel, hogy sokan voltak akik szarul jártak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest