Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WrongWay
üzenetére
Te miről beszélsz? Akkor engem meg miért érdekeljen hogy bezárták azt a boltot örülök neki ennyi. Egyébkén nem plakátolok BPn mert nem ott élek és nem is gyakran járok arra.
Én chaten és egyéb helyeken ahol lehet megteszem a magamét a princo ellen attól ne félj! Jobb mint a plakát.
Nem mondta senki, hogy valamit is tenned kellene. Engem sem kért senki. Ki hogy érzi úgy cselekszik. ENNYI , de feljebb már kifejtettem, hogy nem mindenki a fórumokra hagyatkozik. Elég ha hallja buszon, hogy valaki vett 100db princot. Az egyszerü ember megrendeli és megszívja. Nem olvasgat fórumokat a telefonos internetjén. De ez már megint csak egy példa.
Az a baj, hogy én értem amit mondasz és sajnálom, hogy nem tudsz tőlük vásárolni. Meg örülök, hogy te ilyen felfvilágosult vagy. De te meg sem próbálsz engem és az érveimet megérteni. Nem kell, hogy elfogadd csak fogd fel, hogy sokan voltak akik szarul jártak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Google Chrome
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- új Lenovo Legion 5 (15IRX10) - 15.1" 2560x1600 OLED 165Hz kijelző, RTX 5070, 32GB DDR5 RAM
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen (457)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest