Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
Sziasztok!
Én csak azt szeretném hozzáfűzni a dolgokhoz, hogy mint felhasználó nagyon sajnálom, a wb.team megszűnését, már csak azért is, mert itt voltak 2 háznyira tőlem, és nagyon rendesek voltak a srácok.
Az hogy nem írták a princo mellé, hogy rossz minőség, az inkább figyelmetlenség, mint szándékosság. Annak idején a Polimer kazettákat is vették mint a cukrot, mégis tudta mindenki, hogy macskát dobálni lehet vele, csak arra nem jó amire rendeltetve van. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki princo cd-t vesz, és rájön, hogy tré, akkor nem vesz mégegyszer, már ha nem korlátolt az illető. A másik része a dolognak az, hogy a weboldalon is világosan fel volt tüntetve, hogy ha nem jó a cd, akkor 1 héten belül kicserélik, ha visszaviszi az illető, tehát már ezért sem értem ezt a húzását princoölőnek. AMúgy nekem is van vagy 20 db princo cd-m megírva, és semmi baja nincsen. Úgylátszik jó szériát fogtam ki.
Személyeskedni nem fogok, mert ahogy a feljelentő magára vállalva a dolgokat, illetve ahogy a levelet megfogalmazta, arra utal, hogy amúgy sem lenne értelme. Annyit azért elmondanék, hogy remélem abba is belegondolt, hogy az őszerinte nemes cselekedettel (mentsük meg az embereket a princo cd-ktől) megmentett egy két hozzá nem értő embert a pénzkidobástól, viszont a többszörösének okozott ezzel keserűséget.(és itt nem a boltosokra gondolok elsősorban) Aki ezt teszi gonosz, keserű ember, aki valószínüleg ebben éli ki emberutálatát, és a szabadidelye is megengedi, hogy ilyesmivel foglalkozzon.
Ne bántsátok! Sajnálatra méltó személyről van szó. Nem éri meg.
Amúgy már jó lenne, hogy ha kinőnénk ebből a feljelentgetősdiből.
Inkább fordítsuk az energiánkat valami szépre, vagy jó cselekedetre.
Biztosan lesz majd pár ember, aki szóba áll velünk, és nem kell majd feljelentgetős leveleket írkálni unalmunkban, keserűségünkben.
Sziasztok!
Ezt most bemásolom a bm-es oldalra is. kiváncsi vagyok, hogy moderálják-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest