- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
dugika
csendes tag
Nálam ugyan ez volt a gond csak 40x-es Teac íróval.Bár cd-t nem rontott,lassan írt és a buffer föl-le szambázott.
Megoldás:én voltam a majom mert a Bios-sal nem ismertettem föl az írót(boot-nál nem írta a csatolását)pedig használta mint cdrw.Bios-ba be minden AUTO-ra enter,megjavult.
Lehet hogy csak én voltam a lámer és ezt te beállítottad.Ha a Biosban minden stimmel nézd meg az UDMA-t(engedélyesztesd).80 eres kábel használj.
Több okosságom nincs remélem müxik majd! -
Senator
aktív tag
Esetleg ilyenkor erdemes lenne kiterni a configodra es arra, hogy milyen cd iro programot hasznalsz (verzioszam se lenne utolso) mert igy mindenki sotetben tapogatozik.
The Senator
Kb olyan ez, h vettem egy bmw-t de nemtudom milyen motor van benne. -
ASPI driver gond lesz az.
-
MaTT
aktív tag
Hasonló a gondom.Alany egy filipsz 24x író. Progi (easy cd creator)szépen kiírja a választható sebességeket, köztükl a max 24x-t is, de amint berakok egy lemezt a maximum beállítható 16x lesz. Cd-k: TDK 40x, Primedisc 24x. Mással még nem próbáltam.Volt már win reinstall (win xp prof eng) de semmi.
Biosban DMA 2-re van állítva és win alatt is engedélyezve van.
Esetleg mit állítsak be másképp?
Köszi -
Zsiba
senior tag
Igen... a kérdés, hogy milyen programot használsz. A Neroval semmi gond XP alatt LG íróval...
Kérdés az is milyen a korong amire írsz. Bírja egyátalán a 40-es sebességet??? Mert ha nem, akkor hiába is próbálnád.
A buffer fel-alá mozog. Ez érdekes jelenség egyébként ezzel kapcsolatban nekem is van kérdésem... Két gép. Ugyanaz a Nero verzió. Ugyanazokkal a beállításokkal!!! Az egyiken ugrál a buffer, akár a 0-ig le, a másikon szinte végig 98-100%. A különbség: 1.gép: AMDXP1900+ 512DDr266, 2. gép: P4-2.2-512RDRam.... Az utóbbin ugrál a buffer veszettül... Mi lehet az ok???? :)) -
Jano
senior tag
Milyen CD-író programot használsz? És ha jól tudom az írási sebességek párossával mennek az 1x-től kezdve. Valószinű hogy program nem kompatibilis a windows xp-vel.:O
-
mazika
csendes tag
Vettem egy LG 40x-es cdírót, és tesztek alapján XP alatt mindamelett, hogy 40x-es írási sebességet állítok be 17x-es írási sebességet észlel. Írás során pedig a buffer folyamatosan fel alá mozog, és emiatt az írásidő is megduplázódik. Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy a valójában tudjak 40x-esen írni és a buffer ne ugráljon össze-vissza. Előre is köszönöm!!
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest