- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
Atom
aktív tag
Én a Nero-ra szavazok. Easy CD-t is teszteltem. szar.
-
burgatshow
veterán
Nero mindenre!!!!!!!
-
twollah
nagyúr
Alcohol 120%
Nero nagyon ritkán.
CheetahCDBurner pici, de szerintem nagyon jól használható.
CloneCD.
EasyCD Creator Basic a CDírómhoz adták. -
marcee
addikt
A lemezen ábrázolható max méret kb. 80min. Nagyobb lemeznél előfordul, hogy csak azt a méretet ábrázolják, amennyivel nagyobb a 80 percnél.
Viszonylag sok olyan író van, ami 88 percig ír, ill. kilencven egynéhányig, de én nem próbálnám fullra írni a 99-es cd-t.
Ez nem annyira programtól függ, ha nero-val nem ment szvsz mással sem fog.
(a 48x-os mitsumi dobozán már rajta van, hogy 99perc kompatibilis) -
Dufresne
addikt
Attól függ mire. Nero, CloneCD
Szerintem az EasyCD creator egész egyszerű, bár inkább Nero! -
pappwba
csendes tag
Egyértelműen NERO. Mellete lazán fut pl, a CloneCD vagy Alcohol 120%, esetleg Easy CD Creator (bár ezt nem javaslom).
-
Petester
senior tag
Hi all!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi az a progi, ami egyszerre tud 2 írót használni. Nem párhuzamosan kéne, hanem egymás mellett 2 különböző adatot megírni. A Nero van fennt. Más programot enged maga mellett használni? Ha van, akkor melyik az?
Thx!
Petester -
kamikaze boci
őstag
[L]http://www.cdgrab.hu[/L], ott van mindenféle cuccos, kommentekkel. Bár mostanában nem frissül olyan gyakran... (bocs PP :DDD )
-
marcee
addikt
Nem tudom. De azért ez nem olyan régi író. Úgy a 8-16x íróktól volt népszerű a cégek között az a szemlélet, hogy a RAW tudású írót könnyebb eladni. Szvsz 85%, hogy a vas megfelelő. Esetleg nézd meg a neten, hogy az Alcohol vagy a ClonCD író támogatási listáján, mit írnak róla.
-
ocso
tag
Hi!
Tényleg jó cucc a Nero, eddig még nem volt gondom vele nekem sem, kivéve most. Újraírható CD ---> UDF , ha másolok rá, kb. 5 mp múlva kék halál:
....PAGE_FAULT..... , udf.sys hiba, ez van XP és W2K alatt is, de más minden frankó. (Elötte Update-eltem a 5.5.10.20 verzióra.) Hát van ilyen, de tényleg frankó. A VCD-ket is elég jól nyomja, eltekintve attól, hogy néha fejtetőn. :))
De ez csak ''codec hiba'', igaz az Ulead-es genyával írt VCD nem lett fordított. :))
:) -
hungeek
senior tag
nero a király...
most végre rászántam magam és feltettem a 5.5.10.28-at, és CD-RW-t gyorsabban töröl és ír meg az LG-m!
az ilyen lehetséges vagy csak halucinálok? :) -
Polesz
addikt
válasz
h4ndsp1k3n #16 üzenetére
Őjabban csak nero expresst :) Ritka szar használni a teljes után, cd-t másolni viszont 2 kattintással lehet :)
-
h4ndsp1k3n
tag
Nemazért de a nerot újabban adják egy csomó íróhoz... hálistennek leszoktak a fos easy cd creatorrol aminél rosszabb cd-író progit még nem láttam. Másolásra cloneCD, tényleg mindent lemásol, és még nem cseszett el lemezt... Minden másra nero
-
maddog
tag
nero
-
-
cornelius
tag
Én 3-4 programot használok párhuzamosan:
- Audio CD-kre a legjobb: Exact Audio Copy (másolás és új válogatás készítése)
- adat CD-k: Nero és az XP beépített CD írója
- Video CD-k: Nero, WinOnCD 3.8 (elég régi és nem megy egy időben a Neroval)
- Másolás védett CD-k: Alcohol 120 %
- CD image mountolás: Daemon Tools
- DVD-k: Nero
Érdekes probléma lehet az újra írható CD-k törlése. Elvileg a Nero képes rá, gyakorlatilag azonban nem mindig tudja letörölni a CD-RW-ket. Például régebbi, csak kétszeres sebességgel írható CD-RW-k esetében nekem csak a WinOnCD volt a nyerő, igaz ez nem XP alatt, hanem win98 alatt működik.
Eygszerűsége miatt meg kell említni az Adaptec Easy CD Creator programot, ami szintén tud majdnem mindent, de nem megy egyszerre a Neroval.
A CDRWin is jól működött a régi CD írómmal, de ennek eszköztámogatása eléggé gyenge, így már az új LG-met nem is ismeri fel. -
Sanya
nagyúr
írás: nero
emulálás, másolás, image készítés safedisk, safedisk2 stb másolásvédett cd-ről: alcohol 120% -
Panther
HÁZIGAZDA
írás: nero
olvasás: blindread
iso-moddolás: winiso -
dobi
aktív tag
És, hogy ti melyiket használjátok?
-
dobi
aktív tag
Ebbe a topicba azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik CD-író szoftver a legjobb (legstabilabb, legegyszerűbb, legsokoldalúbb...)?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged