Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
Dany007 #28340 üzenetére
Még az athlonxp amd-s korszak.
Amúgy a win telepítést már én is ha lehet kihagyom, van egy 40-es partícióm, amin van egy előretelepített win, és ha kell csak átmásolom a teljes partíciót, így csak a másolás idejét kell megvárnom és nem kell semmivel se bajlódni. Bár 8.1 alatt nemtom működik-e.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dany007 #28310 üzenetére
Én is végig próbáltam már szinte mindent,hogy legyen AA pl a Mafia2 alatt,de nekem mióta AMD-m van nem sikerült ,de ugyanúgy pl Dead Island játékok alatt sincsen ,és sajnos ez alá sem sikerült AA-t varázsolni
Esetleg még ez segíthet [link],én megmondom őszintén már belefáradtam és ezért nem is próbáltam hogy működik-e,és igazból egyébként is csak 2-3 cím van amiben nincs gyárilag,AA vagy nem működik,ezért annyira nem is izgat,szóval ha van kedved próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Geforce GT730 2GB PCI-e x8
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest